Forside » Sidens nyheder

Tre gode grunde til at vælge e-conomic som dit fakturaprogram

Manuel håndtering af fakturaer er ikke kun enormt tidskrævende, det kræver også et stort overblik og øje for detaljen. Men hvad nu hvis din virksomhed kunne opnå alt dette ved at benytte etfakturaprogram? E-conomic faktureringssystem gør fakturering så nemt, enkelt og effektivt som muligt for din virksomhed, så din tid og arbejdsvilkår optimeres så meget som muligt.

Læs med her og få et overblik over hvorfor din virksomhed skal vælge e-conomic som jeres nye fakturaprogram.

E-conomic kan bruges når som helst, hvor som helst

E-conomic er et online faktureringssystem, som du altid kan have med dig – både på din computer og på din mobiltelefon. Du kan derfor altid og hvor som helst oprette og sende fakturaer, samt bevare overblikket over din virksomheds økonomi. Det behøver ikke at tage mere end blot to minutter at sende en faktura.

E-conomics fakturaprogram giver blandt andet et overblik over din virksomheds omsætning, kunder, ubetalte fakturaer og salg. Fordi fakturaerne opbevares i et sikkert program, er risikoen for fejl meget lav – og der er samtidig en øget sikkerhed.

Hvis din virksomhed handler med det offentlige, er det et krav at I har e-fakturering.

Få din faktura betalt med det samme

Funktionen ’Straksindbetaling’ gør det muligt for dig og din virksomhed at få en faktura betalt så snart den er oprettet. Straksindbetaling skal aktiveres med et swipe ved hver enkelt faktura, du ønsker betalt med det samme. På denne måde slipper du for at bruge tid på at tjekke, om dine fakturaer bliver betalt til tiden – og at tænke over, hvad det betyder for din virksomhed hvis de ikke gør.

Tilpas e-conomic til dine behov

E-conomic tilbydes i tre forskellige pakker og kan tilpasses direkte efter dine behov. Det simple fakturaprogram er en del af ’start-up’ pakken og koster kun 129 kr. om måneden. Med denne pakke får du de mest grundlæggende fakturerings- og bogføringsfunktioner. De to resterende pakker er kompletteregnskabsprogrammer, og egner sig til større virksomheder.

Med e-conomics fakturaprogram kan du endda oprette din helt egen faktura og personalisere den efter din virksomheds brand. Du kan tilføje dit eget design, billede, logo eller andet til fakturaen. Der er ingen krav til hvordan en faktura skal se ud, så derfor har du stor frihed til at være kreativ og sætte dit eget præg. E-conomic sikrer dog, at du opfylder alle regler og love når du opretter en faktura.

Summary
Tre gode grunde til at vælge e-conomic som dit fakturaprogram
Article Name
Tre gode grunde til at vælge e-conomic som dit fakturaprogram
Description
Manuel håndtering af fakturaer er ikke kun enormt tidskrævende, det kræver også et stort overblik og øje for detaljen. Men hvad nu hvis din virksomhed kunne opnå alt dette ved…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 25 okt 2021 - Ingen Kommentarer

Skrevet af faktura_141

Comments are closed.