Forside » Gæsteindlæg

Tre applikationer der forbedrer din skiferie

Sæsonen for skiferier er ved at ramme sit højdepunkt. Nogle er så heldige og har allerede været afsted, andre skal måske vente et par uger endnu, før de kan få en på opleveren. Er du en af dem, der endnu må vente lidt, før det bliver din tur, kan du heldigvis bruge tiden på at forberede dig bedst muligt til den ventede skiferie. Vi har fundet tre gode applikationer, som kan bruges både før og under skiferien.

SkiFit – Redder dig for ømme muskler på turen

Dem, der har været på skiferie før, kan godt skrive under på, at det kan være en fysisk krævende fornøjelse. Det er faktisk sådan, at den mest udbredte smerte, folk oplever, ikke er på grund af de store mængder alkohol, der typisk indtages på afterski. I stedet er det ofte på grund af manglende træning forud for skiferien, der er skyld i ømhed og smerte – særligt for dem, der ikke træner meget til dagligt.

SkiFit en fantastisk gratis applikation. Den hjælper med at gøre kroppen fysisk klar til den kommende skiferie. Træningsprogrammet er designet til alle typer af mennesker, så alle har mulighed for at være med. En god omgang træning med SkiFit tager omkring otte minutter, og det kan udføres næsten alle steder. Der er intet behov for et fitnesscenter for at kunne anvende denne fitness app.

At investere sin tid i denne applikation, vil være utrolig godt givet ud. Det vil mindske den ømhed, man ellers kan blive udsat for efter nogle gode ture ned af pisterne.

Ski Tracks – Holder styr på dine stats

Rejser man med vennerne, er det ikke unormalt, at der hurtigt kan gå konkurrence i den. Hvem kan tage de højeste pister, hvem kører længst, og hvem har den højeste topfart. Alt dette tager Ski Tracks sig af. Der er ingen tvivl om, hvem vinderen af dette års skiferie bliver ved brug af denne applikation.

Ski Tracks måler og analyserer ens tid, længde og højde på hver enkelt tur. Dette giver den oplagte mulighed for at konkurrere med vennerne. Men det åbner også op for muligheden om at konkurrere med sig selv. Dette kan presse en til at køre en smule hurtigere. Det kan samtidigt også motivere en til at prøve den bakke, der er en smule højere end den sædvanlige – eller også kan man blive presset til at køre en smule længere.

Snowboard Tips – Lærer dig alle hemmelighederne

At starte på en ny skisport kan være risikabelt og føre til skader, hvis man ikke gør sig nogle foranstaltninger.

Snowboard Tips er blevet udarbejdet i samarbejde med den tidligere olympisk snowboarder Mathieu Bozzetto. Her instruerer han nybegyndere og såvel øvede snowboardere. Selve kurset foregår igennem en række af forskellige videoer. Disse videoer illustrerer og forklarer de vigtige detaljer, man skal vide, for at styre feriestedet.

Det en stadig en god idé at vente med de mest avancerede øvelser, hvis man er nybegynder, og i stedet starte med at mestre de basale ting. Andre ting kan ikke forudsiges, som for eksempel at nogle kører ind i dig. Derfor er det vigtigt at være meget opmærksom på sine omgivelser, når man står på ski og snowboard og holde øjne og øre åbne.

Tror man på lidt mere mellem himmel og jord, kan man eksempelvis prøve at forudsige, hvad man har i vente ved at læse sit stjernetegn– herved kan du hurtigt for en idé, om der gemmer sig større ulykker ude i fremtiden eller ej.

Let og simpelt
Alle ovennævnte applikationer er designet med henblik på at være nemme, enkelte og let anvendelige – det vil sige for alle og enhver uanset erfaringsniveau.

I de tilfælde hvor vi ikke finder det nemt og brugervenligt eller måske bare uoverskueligt og besværligt, er vi ofte tilbøjelige til at outsource disse ting. Det kan være alt fra rengøring og voksbehandling af dine ski til noget i den helt anden grøft som at klage over skat.

At begive sig ud på ski eller snowboard kræver dog en hel del af sig selv lige meget, hvilket niveau man er på. Heldigvis kan ovenstående applikationer dog hjælpe dig et godt stykke ned ad pisterne – om du så er ekspert på ski eller ej.

Summary
Tre applikationer der forbedrer din skiferie
Article Name
Tre applikationer der forbedrer din skiferie
Description
Sæsonen for skiferier er ved at ramme sit højdepunkt. Nogle er så heldige og har allerede været afsted, andre skal måske vente et par uger endnu, før de kan få…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 31 jan 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

Comments are closed.