Forside » Sidens nyheder

Topliste: De bedste IT blogs

IT-Artikler.dk er en IT blog og vi synes selv vi gør det meget godt. Siden sin spæde start, har IT-Artikler.dk haft hundrede af tusinder glade læsere på besøg, også et par mindre glade, og successen ser heldigvis ud til at forsætte. Tak for at du læser med og besøger os.

Men der er også andre dygtige folk derude og vi kan ikke nå, at skrive om alt her på IT-Artikler.dk, hvorfor vi synes, at det er på sin plads, at henvise til gode kollegaer i branchen også. Herunder finder du vores top fem og IT blogs i Danmark:

 

  1. Computerworld.dk – Vel nok Danmarks mest kendte og mest opdaterede IT blog. Fokus på IT-sikkerhed, mobiler, kommunikation, IT ledelse, hardware, PC, servere m.v.
  2. Blog om IT hardware og services – Brugt-IT.dk’s IT blog. De køber brugt it-udstyr af virksomheder i Danmark, men har også en spændende blog om IT-relaterede emner.
  3. Download.dk’s IT blog – Danmarks ældste software portal, hvor man kan downloade software, men også læse om IT relaterede emner.
  4. DLC.dk’s Blog om IT – Om alt fra The Sims til Gamer PC’er. Foruden bloggen har DLC.dk tusindvis af downloads og er over årene blevet den mest besøgte download-side i Danmark.
  5. IT Relations Blog – Om hosting, backup, outsourcing, sikkerhed m.m. IT Relations siger, at de fjerner dine IT-problemer. De forbedrer din bundlinje. Og at de smiler, mens de gør det.

 

Så skulle der også være rigeligt af IT blogs, at give sig i kast med og hvis de ikke skulle mætte dig, så kan du søge videre på Google efter IT blogs, eller bare IT nyheder og finde IT aviser, så som version2. Der findes selvfølgelig også uendeligt mange udenlandske IT blogs og IT aviser, hvis din engelsk er til det. Ofte er de udenlandske IT sider også af meget høj kvalitet og med de absolut seneste nyheder. God læsning.

Summary
Topliste: De bedste IT blogs
Article Name
Topliste: De bedste IT blogs
Description
IT-Artikler.dk er en IT blog og vi synes selv vi gør det meget godt. Siden sin spæde start, har IT-Artikler.dk haft hundrede af tusinder glade læsere på besøg, også et…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 1 okt 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.