Forside » Gæsteindlæg

Tips til e-learning – slip for kedelig administration med LMS

Annonce

E-learning er en betegnelse for kompetenceudvikling som ofte bruges i erhvervssammenhæng for at forbedre medarbejdernes kompetencer og evner eller for at måle på dem. E-learning kan være både være selvstudier eller studier der foregår mellem en underviser og deltagere. De seneste år er e-learningssystemer blevet populære på digitale platforme, og det er her at LMS kommer i spil.

E-learning er muligvis ikke det mest sindsoprivende felt at administrere, men det er vigtigt at der er styr på informationer og kommunikation, så deltagerne kan få størst muligt udbytte af læringen.

Hvordan virker LMS?

LMS (Learning Management System) er et system som er udviklet til at gøre administrationen omkring e-learning nemmere.

LMS er ganske enkelt en online platform, der gør det særdeles overskueligt at distribuere e-learning til brugere samt at dokumentere de udførte handlinger eller mangel på samme.

E-learning kan være meget vigtigt at udføre i en virksomhed eller lignende, men er der ikke komplet styr på resultater og proces, så falder hele formålet til jorden.

En tidsbesparende løsning

Med LMS får du et system, hvor du kan holde styr på undervisningsmoduler, kontakten til deltagerne samt de essentielle resultater på e-learning. Det hele er således samlet ét sted, og du kan foretage indstillinger der gør, at ting som remindere, brugeropdatering m.m. kører helt af sig selv.

E-learning er en god ting for udviklingen i en virksomhed, men trackes den ikke på rette vis, så mister den sin egentlige funktion. Med LMS kan man holde øje med udviklingen, kompetencerne og hvorledes deltagerne eller medarbejderne præsterer.

Systemet er desuden designet således at deltagerne samt distributøren af e-learning modulerne kan tilgå systemet fra smartphones, tablets eller computere. Det er meget nemt og lettilgængeligt, og det kan spare arbejdsgiveren eller underviseren for mange timers mindre spændende administrativt arbejde.

Summary
Tips til e-learning - slip for kedelig administration med LMS
Article Name
Tips til e-learning - slip for kedelig administration med LMS
Description
Annonce E-learning er en betegnelse for kompetenceudvikling som ofte bruges i erhvervssammenhæng for at forbedre medarbejdernes kompetencer og evner eller for at måle på dem. E-learning kan være både være…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 feb 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.