Forside » Gæsteindlæg

Tips og tricks til optimering og finpudsning af din hjemmeside

Der findes i dag rigtig mange, der opretter en hjemmeside. Dette med forskellige formål, hvorfor der i dag altså også eksisterer et hav af forskellige hjemmesider på World Wide Web. Hjemmesider er for alle – uanset om du er privat eller virksomhed. Så hvis du går med en indre drøm om at oprette din egen hjemmeside, kan vi varmt anbefale dig at kaste dig ud i det. Hvis du allerede ejer en hjemmeside, kan det være, at du ønsker at finpudse den en smule. Der findes nemlig mange ting, du kan foretage dig for at optimere og finpudse din hjemmeside, så den skiller sig ud fra de andre. Vi har nedenfor samlet nogle af vores tips til formålet, så du kan få lidt inspiration.

 

Først og fremmest – relevant og konsekvent indhold

I opstartsfasen kan du få hjælp til mange af de praktiske ting, når du starter en ny hjemmeside. Når der er taget hånd om disse ting, er det vigtigt, at du bruger en del tid på hjemmesidens indhold. For at fange din læser, er det absolut et af de vigtige ting, at du laver aktuelt indhold, der har relevans for din læser. Godt og velformuleret indhold med et overskueligt layout, letlæselig skrifttype er en forudsætning for, at læserne bliver bare en smule længere på din side.

 

Kom en tand højere op på Google

Når man lægger meget arbejder i sin hjemmeside, er håbet naturligvis, at den bliver besøgt af så mange som muligt. Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan øge antallet af visninger på din hjemmeside, og et af dem er gennem den helt rigtige SEO (Search Engine Optimization) strategi.

Med den rette SEO strategi, kan du altså blandt andet komme en tand højere op i søgeresultaterne på Google, men hvordan griber man det an? Det er vigtigt at huske på, at der ikke findes én fælles SEO strategi, der passer til alle typer hjemmesider. Opgaven ligger i at finde ud af, hvad der passer bedst til netop din hjemmeside.

Du kan benytte dig af SEO optimering uanset, hvilken type hjemmeside du driver – alt fra webshops til blogs. Nøgleord, som du skal hæfte dig ved, når der er tale om SEO er blandt andet keywords og linkbuilding. Vi har udformet en uddybende guide til, hvordan du SEO optimerer din hjemmeside, hvis du er nybegynder på området.

 

Brug tid på billedredigering

Når du laver indhold til din hjemmeside, må du ikke undervurdere billedernes betydning. Billeder, GIF’s og lignende har en stor indflydelse på læserens oplevelse af din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du redigerer dine billeder. Et tip er, at du sørger for at redigere dine billeder i et ens mønster. Dette er med til at skabe en tydelig rød tråd på din hjemmeside. Til formålet findes der heldigvis en masse gode redigeringsapps, som du kan få stor glæde af.

 

 

Vi håber, at du med denne artikel har fået inspiration til, hvordan du kan gøre din hjemmeside en tand mere interessant for dens læsere.

Summary
Tips og tricks til optimering og finpudsning af din hjemmeside
Article Name
Tips og tricks til optimering og finpudsning af din hjemmeside
Description
Der findes i dag rigtig mange, der opretter en hjemmeside. Dette med forskellige formål, hvorfor der i dag altså også eksisterer et hav af forskellige hjemmesider på World Wide Web.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 jan 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.