Forside » Gæsteindlæg

Ting i huset du kan styre med din iPhone

Der er ingen tvivl om, at spændet mellem smartphone-teknologi og elektriske ting i huset bliver mindre og mindre. Inden for ganske få år bliver det med stor sandsynlighed muligt at fjernstyre alle husets elektriske enheder med din iPhone.

På nuværende tidspunkt er teknologien allerede langt fremme. I denne artikel kan du læse mere om, hvad der pt. kan styres ved hjælp af din iPhone.

 

Din dørlås kan styres af din iPhone

Det er faktisk muligt at udstyre din dør med en lås, der kan fjernstyres ved hjælp af din iPhone. Dette er især smart, da du på den måde slipper for at have nøglerne med dig og dermed mister ”chancen” for at glemme dem.

Derudover er den elektroniske dørlås også uhyre smart, hvis du for eksempel får besøg af en tømrer eller lignende. Du behøver nemlig ikke at være hjemme for at lukke ham eller hende ind. Du kan blot lave en midlertidig kode som kun kan bruges én gang.

 

iPhonen kan også bruges til at kontrollere din varmepumpe

Det er også muligt at bruge din smartphone til at kontrollere din varmepumpe med. Dette er især smart, da du så har mulighed for at tænde for varmepumpen kort inden du kommer hjem. På den måde kan du spare på varmen, når du ikke befinder dig i huset og blot tænde for den en time før du kommer hjem.

Funktionen er især smart, hvis du bruger en varmepumpe i dit sommerhus. Inden du kører mod sommerhuset, kan du via din iPhone fortælle varmepumpen, at den skal varme op til 23 grader. Det vil sige, at temperaturen er dejlig passende, når du når frem – og du undgår altså at blive mødt af et iskoldt sommerhus.

Hvis du gerne vil læse mere om de varmepumper, der kan fjernstyres via din smartphone, bør du tage et nærmere kig på http://varmepumpe-guide.dk.

 

Tænd og sluk for lyset i huset med din smartphone

Vi kender alle sammen det der med, at vi netop har sat os i bilen på vej i byen eller lignende. Efter 10 minutters kørsel slår det dig, at du har glemt at slukke for lyset på kontoret. Hvad gør du så?

Hvis dit hjem er tilpas moderne herunder et smartphone-kompatibelt lyssystem, så slukker du blot for lyset via din iPhone. Denne teknologi eksisterer faktisk allerede, men den er stadig for dyr til, at den ”almindelige” dansker benytter sig af den.

Der er ingen tvivl om, at det er uhyre smart at kunne styre sit lys i hjemmet ved hjælp af en smartphone. På den måde kan du lynhurtigt få løst en ellers problematisk og irriterende situation som den, der netop er blevet nævnt.

 

Hvordan ser fremtiden ud for fjernstyring af husets enheder?

Der er ingen tvivl om, at fremtiden kommer til at byde på flere spændende teknologier, der gør dig i stand til at kontroller hele dit hus ved hjælp af din smartphone.

Emner som energiforbrugs- og sikkerhedsteknologier er uden tvivl noget, der vil komme mere af i fremtiden. Dét at kunne styre hele husets forbrug ved hjælp af en iPhone er uden tvivl noget, der tiltaler rigtig mange. Du har et konstant overblik over, hvor meget varme du bruger, hvor du kan spare på energien osv.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan smartphone-teknologi og husholdning kan kombineres, anbefales det at besøge http://bedreboligliv.dk, hvor der løbende bliver skrevet artikler om bl.a. låsesystemer og varmepumper som kan styres ved hjælp af din smartphone.

Summary
Ting i huset du kan styre med din iPhone
Article Name
Ting i huset du kan styre med din iPhone
Description
Der er ingen tvivl om, at spændet mellem smartphone-teknologi og elektriske ting i huset bliver mindre og mindre. Inden for ganske få år bliver det med stor sandsynlighed muligt at…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 nov 2014 - 6 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

6 Kommentarer »

 • Luigi Wewege - 6 marts 2015 kl. 22:22

  Luigi Wewege

  Ting i huset du kan styre med din iPhone | IT-Artikler.dk

 • Karl Jobst - 7 marts 2015 kl. 12:34

  Karl Jobst

  Ting i huset du kan styre med din iPhone | IT-Artikler.dk

 • Download Travian Gold Hack - 13 marts 2015 kl. 03:15

  Download Travian Gold Hack

  Ting i huset du kan styre med din iPhone | IT-Artikler.dk

 • Firoz Patel - 18 marts 2015 kl. 09:42

  Firoz Patel

  Ting i huset du kan styre med din iPhone | IT-Artikler.dk

 • city gate singapore organisation - 27 marts 2015 kl. 10:07

  city gate singapore organisation

  Ting i huset du kan styre med din iPhone | IT-Artikler.dk

 • Mikkel - 24 februar 2024 kl. 10:35

  Rigtig god læsning

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.