Forside » Gæsteindlæg

Tapet der beskytter dit hus eller giver hygge

Forskningen på at sikre bygninger er blevet meget mere relevant i de senere år. Både fordi sandsynligheden for vandstanden stiger, der er mulighed for at storme kan rive huset ned og andre situationer, hvor man hellere vil befinde sig i et beskyttelsesrum end i stuen. Men hvis man ikke ønsker at ødelægge ”hyggen i hytten” med betonvægge og forseglede vinduer, så findes der heldigvis nogle smarte løsninger, som kan få selv den mest garvede naturvidenskabsnørd til at løfte øjenbrynene i overraskelse.

Der er tale om tapet der kan sikre bygninger mod at kollapse da det holder på byggematerialet. Nu er det nok ikke den billigste type tapet der er tale om, og det er sikkert ikke noget alle har råd til eller lyst til at få sat op. Men hvis man gerne vil have sat tapeter op hjemme i børneværelset eller hvor det ellers lige passer ind, så er der en anden teknologi, der er ved at vinde indpas.

Fototapet, hvor man kan se landskaber, solnedgange, palmestrande eller bogreoler er blevet populære og flere og flere køber sig til lidt tapetseret hygge i stuen. Det kræver selvfølgelig at man har en næsten fri væg i den rette størrelse tilgængelig, men hvis man ikke lige har de 3,5 meter, som de typisk fylder kan man jo bare sætte en wallsticker op i stedet for.

Det er måske typisk på børneværelserne man finder disse wallstickers, men er man entusiastisk omkring for eksempel et bestemt fodboldhold eller film, så er der ikke nogen aldersgrænse på hvornår man kan hænge sådan noget op på væggen.

Et af de mærker der producerer de såkaldte fotostats er firmaet Ferm Living, som også producerer børnetapet med forskellige mønstre og motiver der passer til moden. Der er dog ingen af dem der er armeret, så hvis der kommer et jordskælv eller lignende, så må vi håbe at murstenene holder, eller blot følge rådet om at løbe ud af huset eller gemme sig under et bord.

Summary
Tapet der beskytter dit hus eller giver hygge
Article Name
Tapet der beskytter dit hus eller giver hygge
Description
Forskningen på at sikre bygninger er blevet meget mere relevant i de senere år. Både fordi sandsynligheden for vandstanden stiger, der er mulighed for at storme kan rive huset ned…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 jan 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.