Forside » Gæsteindlæg

Tænk på SEO, når du vælger webhotel!

SEO-optimeringen af din hjemmeside starter længe før du overhoved er begyndt at skrive indhold til din side, lave meta titler, ALT tekster osv. SEO starter faktisk allerede, når du vælger webhotel, for det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilket webhotel du vælger, når det handler om SEO.

I denne artikel giver vi dig en række tips til, hvordan du vælger det mest SEO-venlige webhotel til din webshop eller hjemmeside.

Vælg et dansk webhotel

Når du vælger webhotel, så er det ikke helt lige meget, hvor serveren, hvorpå din hjemmeside kommer til at ligge, er placeret henne i verden.

Ifølge Google, så vurderer de nemlig en sides relevans i forhold til søgerens lokalitet ud fra, hvorhenne hjemmesiden er hostet. Hvis en side er hostet i Danmark, vil Google altså vurdere den som relevant for danske søgere og placere den højt på Google.dk. Dette er dog kun én ud af mange faktorer, men det er ikke desto mindre et kendt faktum, at serverens placering har en betydning.

Derfor er det vigtigt, at du vælger et dansk webhotel til din side. Og det skal ikke bare være et dansk firma, det skal være et dansk firma, som har deres servere stående i Danmark.

Prøv at skrive til de udbydere du har i kikkerten og spørg, hvor deres server står henne i verden, inden du tager den endelige beslutning.

Høj performance over pris

Det er vigtigt, at du ikke vælger det billigste webhotel du kan finde. Vælger du det billigste risikerer du, at din hjemmeside bliver placeret på en overfyldt server, der måske anvender en gammel og langsom teknologi. For din side betyder dette, at den også vil være langsom og ustabil, og det er både til gene for dine besøgende, men også for Google, som bruger hastighed og stabilitet som en rangeringsfaktor i deres søgealgoritme.

Vælg derfor et webhotel, hvor du er sikker på høj performance, og lad prisen komme i anden række – ofte er der ikke mere end nogle få kroners forskel på de billigste og dyreste webhoteller!

Vælg et webhotel, hvor du får gratis SSL

Det er i dag vigtigt, at din side er SSL-sikret. SSL gør din side mere sikker at bruge for dine besøgende, og det er noget som Google sætter pris på. Derfor belønner de hjemmesider og webshops, som har implementeret SSL som en del af deres SEO-arbejde.

SSL certifikater koster hos nogle webhoteludbydere penge, men hos langt de fleste, også de billigste webhoteller, kan du få et certifikat fra Lets Encrypt helt gratis.

Vælg derfor en webhoteludbyder, hvor du får gratis SSL med i købet, da det både vil forbedre sikkerheden for dine besøgende, men også give dig et lille plus i bogen hos Google.

Vi håber at du med disse tre tips får valgt et webhotel, som vil give dig de rette forudsætninger for at rangere højt i Google.

Vil du gerne lære mere om SEO og hvordan du optimere dine sider til Google, så kan du med f.eks. NemProgrammering.dk´s SEO kursus, lære SEO online via en lang række undervisningsvideoer. Kurset er for begyndere, så alle kan være med.

Summary
Tænk på SEO, når du vælger webhotel!
Article Name
Tænk på SEO, når du vælger webhotel!
Description
SEO-optimeringen af din hjemmeside starter længe før du overhoved er begyndt at skrive indhold til din side, lave meta titler, ALT tekster osv. SEO starter faktisk allerede, når du vælger…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 1 mar 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.