Forside » Gæsteindlæg

Søger du et friskt indslag til din næste fest?

ANNONCE

Når det er blevet tid til at holde en fest med vennerne, er det ofte med et ønske om, at det skal være en uforglemmelig aften. Som vært vil du uden tvivl gerne holde et arrangement, som både kan give masser af grin i løbet af aftenen, men også skabe en masser minder, du og dine venner kan se tilbage på længe efter.

Men hvilket slags indslag skal du vælge at gøre til en del af aftenen? Her i artiklen giver vi dig et par gode ideer til, hvad du kan vælge at gøre, hvis stemningen skal være ekstra god til din næste fest.

 

Pift stemningen op med besøg udefra

Det gør altid noget helt særligt ved en fest, når der kommer nogle udefra for en stund og deltager i festlighederne.

Det kan være, du skal hyre en tryllekunstner, som kan lave noget fis med alle dine gæster. Det kunne også være en ide at bløde stemningen op med et intimt og anderledes selskab, eller du kan hyre en kok, som kan lave noget lækker mad til dig og dine gæster. Uanset hvad du vælger, så giver det altid en god stemning, når aftenen afbrydes af noget uventet.

 

Hyr en bartender

Et andet indslag, der ville være ideelt til en hvilken som helst fest, er at hyre en bartender. Der findes mange forskellige virksomheder/barer/restauranter, som tilbyder, at du kan leje en bartender for en aften.

Det foregår typisk således, at bartenderen kommer hjem til dig, laver en masse drinks til dig og dine gæster og samtidig lærer jer, hvordan I mixer en helt rigtig mojito eller laver en Tom Collins, der smager himmelsk.

Der er ingen tvivl om, at professionel bartender vil kunne skabe en fantastisk stemning til festen. Drinks, der er blandet rigtigt, smager nemlig bare det bedre. Og samtidig får I med en professionel bartender mulighed for at få afgjort, hvem I vennegruppen der er bedst til at blande kulørte drinks – og hvem vil ikke gerne have muligheden for at blære sig med det?

 

Lav en sjov quiz eller leg

Hvis du gerne vil have et sjovt indslag, så behøver det ikke nødvendigvis at kræve, at du finder den store pengepung frem. Rent faktisk kan et sjov og festligt indslag også sagtens “bare” være en underholdende quiz. Måske kan det være en musikquiz? Eller hvad med en quiz, hvor deltagerne skal svare rigtigt på nogle spørgsmål om hinanden?

Du kan også vælge, at I skal lave nogle sjove lege. Det kunne for eksempel være en god gammeldags omgang stoledans, som uden tvivl vil give en masse skæg og ballade.

 

Mulighederne er mange, og uanset hvad du vælger, vil dine gæster uden tvivl blive vilde med dit festlige indslag.

Summary
Søger du et friskt indslag til din næste fest?
Article Name
Søger du et friskt indslag til din næste fest?
Description
ANNONCE Når det er blevet tid til at holde en fest med vennerne, er det ofte med et ønske om, at det skal være en uforglemmelig aften. Som vært vil…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 dec 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.