Forside » Gæsteindlæg

Skru op for hyggen i sommerhus med disse spil og film

Annonce

Sommeren står for døren, og det danske sommervejr er desværre også som det plejer. Gråt og kedeligt. Men det betyder ikke, at hele sommeren er ødelagt, for der er heldigvis stadig en masse spændende ting at give sig til. Mange skal f.eks. i sommerhus, men når man ikke gider at spille ludo for 27. gang, skal man måske overveje at give sig i kast med noget nyt. Her får du en række tips til at gøre din sommerhustur lidt sjovere.

Styr på forbindelsen

Før I kan spille diverse spil og se film, er det vigtigt at I har en god internetforbindelse. Ellers bliver det nok ikke så sjovt at streame film, hvis den hakker hvert andet sekund. I kan derfor overveje at anskaffe jer noget mobilt bredbånd for at få en stabil forbindelse, som er nem at tage med rundt. Det er trådløst internet, som du starter op ved at putte et simkort i din tablet, computer eller router. Der er ingen ledninger eller kompliceret hejs, så det er ganske nemt at tage med i sommerhuset.

F.eks. får du en hurtig internetforbindelse, hvis du får mobilt bredbånd fra OiSTER, som altså dækker mere end 98% af danskerne med 4G. Der kan du være rimelig sikker på, at du får noget ordentligt internet.

Disse spil og er gode til sommerhusturen

Et klassisk spil som er godt til at stene lidt i sommerhuset, er vores allesammens yndlings, nemlig Sims. Det legendariske spil, som er rigtig nemt at lære, er ofte at finde på danskernes hylder. Det kan føre til mange timers tidsfordriv, hvor man sidder og styrer de forskellige simmeres liv. Sims 2 er en af de ældre versioner, men kan stadig spilles. Der kan du stadig bruge snydekoder som ‘motherlode’ for at få uendeligt mange penge, men det er klart, at du skal opgradere til et spil som Sims 4, hvis du er en, der går op i god grafik. Her ser simmerne nemlig lige lidt mere realistiske ud end i spil nummer to.

Nu hvor vi snakker om legendariske spil, kan det være, du skal tage en tur ned ad barndommens gade. Der er nemlig mange spil, vi har spillet som børn, men hvor vi helt glemmer, hvor gode de egentlig var. Måske skal du have fat i de gamle Nintendo-klassikere? Eller besøge gratis hjemmesider, hvor der var mange legendariske små spil.

Se en god film

Når man har god internetforbindelse, kan man lige så godt udnytte det og sætte en god film på. En rigtig god film kunne f.eks. være Avengers: Endgame, som er ekstremt populær. Eller måske noget som The Wolf of Wallstreet, som nu kan streames.

Summary
Skru op for hyggen i sommerhus med disse spil og film
Article Name
Skru op for hyggen i sommerhus med disse spil og film
Description
Annonce Sommeren står for døren, og det danske sommervejr er desværre også som det plejer. Gråt og kedeligt. Men det betyder ikke, at hele sommeren er ødelagt, for der er…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 jul 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.