Forside » Gæsteindlæg

Skal du til PAX?

Hvis du undrer dig over hvad PAX er, så kan det rimelig nemt beskrives: Enhver IT entusiast, gamer eller nørds himmel.

Her er alle de største producenter og vise deres nyeste udstyr, om du er til PC, konsol, brætspil eller mobilspil – PAX har det hele. Selvom PAX kun foregår forskellige steder i USA, ser man flere og flere europæer tage derover for konventioner.

Kunne du tænke dig 3 dage fyldt med PC, gaming, musik og andet nørderi? Så er PAX svaret. PAX blander det hele til en stor pærevælde af awesomeness. Pax er fra 2004 hvor 4500 mennesker deltog, sidenhen er det vokset lidt og der deltager i dag omkring 70.000 mennesker til Pax Prime.

Gaming stereotypen er ikke længere 35 og bor i hans mors kælder, i takt med e-sport er vokset og begyndt at blive vist på alverdens tv kanaler er gaming industrien blevet mere og mere anerkendt. Det er ikke unormalt at finde revisorer, coaches, diverse professionelle atleter eller en advokat fra Kolding til diverse gaming konventioner.

Hvis det er første gang du skal til PAX, så har vi lavet en lille liste med ting som du skal huske at pakke.

1. Flybilletter til USA
Flybilletter til USA er ret væsentligt, hvis du skal nå derover. Kigger du de rigtige steder eller er ude i god til, så kan du sagtens finde nogen til en overkommelig pris. Husk derudover dit pas, penge og billetter til konventionen.

2. Praktisk- og festtøj
Det er rygter om disse konventioner kan blive ret vilde, så hvis du er interesseret, er der mulighed for fest de fleste aftner. Derudover så skal du samtidig huske praktisk tøj, da Pax handler om at gå meget rundt og til tider også være stående i længere tid ad gangen. Godt fodtøj er essentielt.

3. Barbergrej og skønhedsprodukter
Hvis du er interesseret i festerne og bevæger dig ud på de sene nattetimer, så er det nok en god idé med at huske sine cremer, parfumer, aftershaves, hårvoks og sin skægtrimmer. Alkohol gør bare et eller andet ved ens skægvækst, det vokser bare hurtigere. Ukontrollerbare skægstubbe blandet med rødmossede kinder og blodsprængte øjne er ret så ucharmerende.

4. Hotel
Husk at booke dit hotel i god tid, og bekræft det gerne flere gange. Når 70.000 indtager byen, kan du nok forstille dig, at de fleste gode og prisvenlige hoteller er ret hurtigt udsolgt. Derudover er der en tendens til, at deres systemer går ned, når alle prøver at checke ind. Sørg derfor at have alt med på skrift.

5. Plads i kuffert
Det er en god idé at have ekstra plads i bagagen, da det nemt kan være du finder en gadget eller andet på selve konventionen, som du ikke kan leve uden. Derudover er du jo i USA, der er en masse ting som kan fås billigere derovre end i Danmark. Selvom du lige nu sidder og tænker, at det behøver jeg da ikke – så gør det. Man finder altid et eller andet, man ikke kan leve uden.

6. Godt humør!
Du skal til at opleve nørdernes Utopia, hvis du selv er en af slagsen, så forbered dig på en fantastisk oplevelse. Man bliver enormt smittet af stemningen, og der er virkelig en helt specielt stemning til disse arrangementer. Du kan også risikere at løbe ind i diverse spiludviklere, en af dem er Brian Hicks som var en af udviklerne af Arma III og senere udviklede han DayZ Standalone. Hvis du vil kende fremtiden for dit ynglings spil, så er PAX helt sikkert stedet at finde informationen. Derudover har du også mulighed for at se diverse e-sportsstjerner konkurrere i spil som Super Smash Bros, Mario Kart, Tony Hawk Pro Skater og Tekken Tag Tournament.

Summary
Skal du til PAX?
Article Name
Skal du til PAX?
Description
Hvis du undrer dig over hvad PAX er, så kan det rimelig nemt beskrives: Enhver IT entusiast, gamer eller nørds himmel. Her er alle de største producenter og vise deres…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 jan 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.