Forside » Gæsteindlæg

Skal du gøre en top-investering i Bitcoin – så er det nu!

Sponsoreret.

Nye regulativer lover godt for investering i Bitcoin

Skønt Bitcoin fejrede sit første 10-års jubilæum sidste efterår, er det først indenfor de seneste par års tid, at vi danskere har fået øjnene op for den interessante kryptovaluta. Blockchain-teknologien, som Bitcoin og et par af de andre kryptovalutaer er baseret på, har allerede nu haft stor betydning for datasikkerheden indenfor den finansielle sektor. Bitcoin har med andre ord bestemt allerede vist sit revolutionære potentiale, hvilket har fået kursen på Bitcoin til at stige over årene.

Dog har investering i Bitcoin været et diskussionsemne, der har fået skeptikere på banen med advarsler om investering i kryptovaluta – hovedsageligt på grund af de voldsomme udsving i kurs, som den decentraliserede digitale valuta har vist gennem tiden. Helt op til 10 procent, på begge sider af kursskalaen, har man derfor kunnet se i udsving de senere år, og det har gjort mange velhavende, mens andre har måttet slå koldt vand i blodet.

 

Lovende regulativer vil stabilisere Bitcoin

 

Nu må kryptovaluta-skeptikerne dog finde andre modargumenter, da globale regulativer med det primære formål at stabilisere kurs på Bitcoin og de andre kryptovalutaer er undervejs. Regulativerne vil forventet træde i kraft inden for 1-2 år, hvilket allerede nu gør investering i kryptovaluta langt mere eftertragtet og fordelagtig. Kursen på Bitcoin er i generel positiv tendens og flere investorer skynder sig at investere i Bitcoin, Ethereum og de andre store kryptovalutaer, inden priserne bliver skyhøje.

Også Facebooks kommende digitale valuta Libra, som med al forventning lanceres i foråret 2020, gør vilkårene for kryptovaluta bedre. Da Facebook har knap 2,4 mia. brugere på globalt plan, vil brugen af alternative valutaer blive udbredt og populær – og det vil gøre at langt flere onlineshops, onlinetjenester såvel som fysiske butikker vil begynde at tage imod alternative digitale valutaer.

 

Hvordan investerer man nemmest i Bitcoin?

 

Med den stigende interesse i Bitcoin og investering i kryptovaluta ser vi derfor også et væld af forskellige måder at investere i Bitcoin på. Du behøver derfor hverken stå med en arv på flere mio. kroner eller have studeret børsmægleri de sidste 7 år for at kunne investere smart i Bitcoin.

Den nemmeste måde at investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer er ved at benytte sig af en såkaldt kryptorobot, som ved hjælp af specialiseret software og algoritmer automatisk aflæser fordelagtige tidspunkter at købe og sælge bl.a. Bitcoin på.

Du bør dog læse grundigt op på de enkelte kryptorobotter ved at læse anmeldelser og brugerudtalelser, så du finder den investeringsform, som passer bedst til dit behov og som er det mest tilgængelige at bruge som nybegynder. Start derfor med at finde en hjemmeside med en solid oversigt med saglige anmeldelser på dansk, fx finder du en anmeldelse af den populære kryptorobot Bitcoin code her.

Summary
Skal du gøre en top-investering i Bitcoin - så er det nu!
Article Name
Skal du gøre en top-investering i Bitcoin - så er det nu!
Description
Sponsoreret. Nye regulativer lover godt for investering i Bitcoin Skønt Bitcoin fejrede sit første 10-års jubilæum sidste efterår, er det først indenfor de seneste par års tid, at vi danskere…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 7 aug 2019 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »