Forside » Gæsteindlæg

Sådan styrker du din virksomhed ved hjælp af business intelligence

Fremtiden er forbundet med BI-løsninger, og både store, mellemstore og små virksomheder kan have store fordele af at bruge data-programmerne. Der er nemlig store muligheder ved at udnytte og bruge den viden, man har tilgængelig. Læs med her, og læs om, hvorfor din virksomhed skal bruge BI-løsninger i fremtiden. 

BI-løsninger er en effektiv måde at styrke en virksomhed på på rigtig mange områder. Forestil dig, at du laver en strategi for hele forretningen uden at have grundlag for, hvorfor du gør det. Det er lige præcis her, BI-løsninger gør en stor forskel, fordi man får mulighed for at lære både interne og eksterne forhold bedre at kende.

Data er blevet mere og mere hverdag i mange virksomheder, fordi det er blevet velkendt, at der kan optimeres på en masse områder.

Er du endnu mere nysgerrig på, hvordan du optimerer din virksomhed ved at udnytte data, så klik på dette link.

Produktionen

For produktionsvirksomheder kan BI-løsninger gøre en stor forskel. I produktionen foregår der en masse processer, som selvfølgelig analyseres på daglig basis, og som også vurderes af mavefornemmelser og indtryk. Der er dog også rigtig mange muligheder for at sætte ind ved hjælp af data, så man får en endnu mere effektiv produktion.

De moderne systemer har nemlig mulighed for at sammenholde en lang række forskellige data fra produktionen, som måske kan give et bedre indblik i, hvor der kan laves forbedringer. Det kunne fx være, at nogle processer forsinker andre, og her kan indsamlede data vise, hvordan det står til. Der skal selvfølgelig efterfølgende foretages analyser af disse data, så man når frem til brugbare resultater. Som udgangspunkt er data nemlig ikke nok i sig selv, hvis man ikke har redskaberne til at bruge dem, og det er den helt store fordel ved BI-løsninger.

Analyse af kunderne

Rigtig mange virksomheder har et stort behov for at kende deres kunder bedst muligt. Der er dog også mange eksempler på, at arbejdet ikke bliver gjort grundigt nok, og derfor rammes målgrupperne måske ikke optimalt. Her kan BI-systemer også være en stor hjælp, fordi det giver mulighed for at undersøge en masse ting om kunderne. Det gælder fx, når man taler om bevægelsesmønstre i butikker, som kan være afgørende for at øge salget. Det kan også handle om, hvilke tidspunkter kunderne befinder sig på eksempelvis sociale medier, hvilket kan analyseres til bunds, så virksomheden kan ”poste” på de rigtige tidspunkter.

Øget effektivitet

Også andre steder end i produktionen kan man bruge data til at optimere effektiviteten. Det gælder fx medarbejdernes evne til at arbejde i det rigtige tempo, hvilket man ved hjælp af business intelligence kan undersøge. Det kan betyde, at man kan rette til på nogle områder, hvis man bruger resultaterne rigtigt.

Markedsføring

Vil man styrke markedsføringen, er data det absolut mest effektive redskab til at komme frem til de rigtige løsninger. Ved hjælp af BI-software kan man finde ud af, hvordan kunderne tænker, og hvordan de bedst påvirkes til at investere i et produkt. I bund og grund handler det her om, at man skal vide mest muligt om dem, man forsøger at ramme.

Summary
Sådan styrker du din virksomhed ved hjælp af business intelligence
Article Name
Sådan styrker du din virksomhed ved hjælp af business intelligence
Description
Fremtiden er forbundet med BI-løsninger, og både store, mellemstore og små virksomheder kan have store fordele af at bruge data-programmerne. Der er nemlig store muligheder ved at udnytte og bruge…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 13 maj 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.