Forside » Gæsteindlæg

Sådan starter du din egen hjemmeside eller webshop

Hvis du ønsker at gøre din forretning mere attraktiv, bør du overveje at starte en hjemmeside eller webshop. Med en hjemmeside hæver du nemlig din forretnings niveau og skaber en digital platform, hvor du kan møde dine kunder. Din hjemmeside bliver altså dit online visitkort, der sikrer dig, at din forretning bliver synlig på nettet, og at dine kunder let og brugervenligt kan finde frem til dine ydelser.

Der er altså ingen tvivl om, at en hjemmeside løfter din forretning og giver dig mulighed for at blive opdaget af nye kunder samt holde en god kundekontakt med dine eksisterende. Men hvordan er det nu lige, man starter en hjemmeside? Og hvordan skal man forholde sig til det tekniske setup? Vi guider dig til, hvordan du får udviklet den bedste hjemmeside og får skabt et professionelt og præsentabelt udtryk, der afspejler din forretning.

Domæne

Først og fremmest skal du naturligvis have et domænenavn, som gør det let for dine kunder at finde frem til dig på nettet. Der er ikke nogen, der ønsker et snørklet og ulogisk domænenavn, og du bør derfor stræbe efter at få dit eget domæne i form af din virksomheds navn. På den måde sikrer du dig, at dine kunder nemt og simpelt kan finde frem til din hjemmeside.

Hvis du ønsker hjælp til at få det rette domæne, kan du kontakte nogle af landets domæneudbydere. Her kan du få vejledning til domæneregistrering, der sikrer, at du kommer godt i gang med din hjemmeside.

Webhotel og hosting

Når din hjemmeside skal bygges, er det nødvendigt at have et webhotel, hvor din side kan placeres. Med et webhotel får du nemlig plads på en server, som du kan lægge din hjemmeside på. På den måde sikrer du dig, at din hjemmeside er forbundet til internettet døgnet rundt, og at du (og dine kunder) altid kan få adgang til den.

Hvis du ønsker at overlade det tekniske arbejde til nogle andre, kan du finde udbydere, der kan hjælpe dig med webhotel og hosting. På den måde får du mere tid og overskud til at fokusere på det, der er vigtigt i dit firma. Flere udbydere tilbyder webhoteller med en delt server, hvilket er en god, stabil og ikke mindst billig løsning. Derudover kan du få en dygtig hostingpartner, som sørger for, at det tekniske setup fungerer, hvilket garanterer dig en sikker og stabil drift af din hjemmeside. Du kan f.eks. få hjælp hos DanDomain, når det kommer til servere, webhoteller og hosting.

CMS program

Sidst, men ikke mindst, skal du naturligvis have et administrationssystem, som sørger for, at du kan opdatere og ændre din hjemmeside, når du ønsker det. Det kan du enten få ved at kode ét selv eller benytte dig af CMS programmer som Drupal, Joomla, WordPress og mange flere.

Det er forskelligt, hvilket program du bør bruge, alt efter hvad formålet med din hjemmeside er. Vil du f.eks. starte en webshop, bør du bruge et program som Magento, der er velegnet til internethandel. Hos en websiteudbyder kan du få råd til, hvilket program du bør vælge, og finde det ideelle system til din forretning.
Vil du vide mere om IT, teknologi og hjemmesider, kan du læse om dette og meget mere på businesspower.dk.

Summary
Sådan starter du din egen hjemmeside eller webshop
Article Name
Sådan starter du din egen hjemmeside eller webshop
Description
Hvis du ønsker at gøre din forretning mere attraktiv, bør du overveje at starte en hjemmeside eller webshop. Med en hjemmeside hæver du nemlig din forretnings niveau og skaber en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 jan 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.