Forside » Gæsteindlæg

Sådan spotter du tilbud, der er lidt for gode

I 2017 satte internethandlen nok en gang rekord, og der blev omsat for 115 milliarder kroner online, hvilket var en stigning på intet mindre end 14% i forhold til 2016. Alt tyder på, at 2018 igen kommer til at sætte rekord, og i en større analyse lavet af FDIH tidligere på året, svarede 33% af de adspurgte, at de forventede at handle mere på nettet i 2018 end tidligere, mens kun 7% forventede at bruge færre.

Udover at der er mange, der køber flere og flere forskellige ting online, så skyldes stigningen også især, at der er flere forskellige typer af kunder, der begynder at handle online. Det er lang tid siden, at det kun var de unge og hippe der e-handlede, og nu er det mere eller mindre alle typer af mennesker, der gerne vil gøre en god handel, når de shopper.

 

De ”nye” kunder er i fare

Dem der har handlede online i mange år og har gennemført adskillige køb gennem tidens løb, har lært at skelne skidt fra kanel, men dem der er mere uerfarne og ikke så ofte har handlet, er i risikozonen for at blive snydt. For med en omsætning på mere end 100 milliarder alene i Danmark, bruges der i sagens natur rigtig mange penge online, og hvor der er penge, er der også nogen, der forsøger at komme til dem på uærlig vis.

 

Hvornår er et tilbud for godt? 

Der er især omkring begivenheder som black friday, cyber monday og i julehandlen, at vi bombarderes med tilbud, hvilket kan gøre det svært at skelne mellem de reelle og dem der er lidt for gode. Som så meget andet her i livet, så kommer man rigtig langt med sin sunde fornuft, og hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det desværre ofte fordi, det er sådan det forholder sig.

 

Hvad skal du kigge efter?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et tilbud er for godt til at være sandt, og du gerne vil grave lidt i det, så er her fem ting du bør kigge efter eller overveje.

  • Kender du webshoppen? Hvis du kender den, er du som regel godt stillet
  • Hvem står bag webshoppen? Kan du finde adresse og CVR nr?
  • Er de e-mærket? E-mærket er ikke et krav for en troværdig webshop, men et godt tegn
  • Hvad siger google? Søg på google på shoppens navn – resultaterne taler ofte for sig selv
  • Har shoppen en Facebookside? Det har de fleste reelle shops – Tjek kommentarer på siden
Summary
Sådan spotter du tilbud, der er lidt for gode
Article Name
Sådan spotter du tilbud, der er lidt for gode
Description
I 2017 satte internethandlen nok en gang rekord, og der blev omsat for 115 milliarder kroner online, hvilket var en stigning på intet mindre end 14% i forhold til 2016.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 jun 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.