Forside » Gæsteindlæg

Sådan passer du bedst på din computer

En computer er efterhånden noget, de fleste mennesker har. Computeren er en vigtig del af hverdagen, som bruges af folk i alle aldre. Man bruger computeren i forbindelse med arbejde, studiet, vigtige dokumenter, opgaver, computerspil, onlineshopping, og meget mere. Derfor er det også essentielt, at passe godt på den, så den ikke bliver langsom, hacket, inficeret med virus, beskadiget, eller hvad der ellers måtte forekomme. For at passe godt på din computer, er det blandt andet vigtigt, at installere et antivirusprogram, der sætter en stopper for computervirusser. Det er desuden vigtigt, at holde computeren opdateret, da det ofte er ved de huller, der ikke er opdateret, som er oplagte for malware-programmer til at få kontrol over computeren. Herudover er det ikke en god idé, at benytte sig af åbne netværk, da din enhed vil være meget mere udsat, når der ikke er kodeord og sikkerhed.

Gør din gamle computer hurtigere

Hvis du har en ældre computer, har du sikkert bemærket, at den er blevet langsommere med tidens løb. Dette kan skyldes mange forskellige ting, som du heldigvis kan rette op på. En ældre computer er ofte fyldt med mange programmer, dokumenter, billeder, musik, og andre former for filer. De mange filer på computeren gør computeren langsommere end den burde være. Det du kan gøre, er enten at slette nogle af disse filer på computeren helt, eller lægge det over på et USB-stik. Når du rydder op på computeren, kan du samtidig kigge på, hvor meget filerne hver især fylder på computeren, og derfor gå efter de, der fylder mest. Husk herudover også at tømme computerens papirkurv, når du ser den er fyldt.

Brug en computertaske til beskyttelse

Når du skal fragte computeren til og fra arbejde, studiet, eller på ferie, bør du ikke bare pakke den ned i en taske med en masse andre ting. Der kan være ting, der kan være for tunge ovenpå computeren, eller beskadige på anden vis. Hvis computeren ikke beskyttes ordentligt omkring sig, er det også lettere at ødelægge den, hvis man stiller den tynde taske med computeren i, eller uheldigvis falder med tasken i favnen. Derfor er det bedste, at anskaffe sig en taske lavet specielt til transportering af computere. Du kan få mange forskellige slags computertasker, alt efter smag og behov. Der er både den klassiske computertaske i læder, samt i almindeligt lærredsstof. Du kan købe din nye computertaske her.

Summary
Sådan passer du bedst på din computer
Article Name
Sådan passer du bedst på din computer
Description
En computer er efterhånden noget, de fleste mennesker har. Computeren er en vigtig del af hverdagen, som bruges af folk i alle aldre. Man bruger computeren i forbindelse med arbejde,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 apr 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.