Forside » Gæsteindlæg

Sådan laver du din egen hjemmeside i WordPress

Sådan laver du din egen hjemmeside i WordPress

Hvis du skal have en hjemmeside, så kan du faktisk lave den helt selv i WordPress. Det er nemt at lave en hjemmeside i WordPress, da du typisk (afhængig af webhotel) kan lave en form for ”one-click-install” af WordPress. Efter et par minutter vil du have WordPress installeret, og så er du i gang med at lave din egen hjemmeside. Du skal huske at vælge et tema, som du kan lide og der passer godt til din virksomhed. Herefter skal du nu til at arbejde dig videre med din nye WordPress hjemmeside.

Hvis du ikke har lyst til at bruge tid og kræfter på at lave din egen hjemmeside i WordPress, så har du faktisk også en anden mulighed. Du kan blandt andet få en webdesigner til at lave din hjemmeside for dig, hvis du ikke selv har tid eller evnerne til det. Du kan finde professionel hjælp til dette hos https://www.itroom.dk/, som kan hjælpe dig med at få lavet en hjemmeside i WordPress. WordPress kan være et rigtig godt valg for dig, hvis du vil have en billig hjemmeside, som du selv kan lave. Du kan også finde en masse gode tips og tricks til at lave sin egen hjemmeside hos WordPress på internettet.

Laver du selv din hjemmeside, men ønsker support og hjælp til vedligeholdelsen efterfølgende, så kan ITRoom også være behjælpelig med dette. De tilbyder nemlig også en nem, god og billig hjemmeside support og vedligeholdelse service. Det kan du læse meget mere om på deres egen hjemmeside.

 

Kom godt i gang med WordPress

WordPress er et hjemmesideprogram, som ikke koster nogle penge. Du kan selv lave din egen personlige hjemmeside til dig eller din virksomhed. For at komme i gang med en hjemmeside hos WordPress, skal du først have dig et domæne. Dette bliver navnet på din hjemmeside, så du skal huske, at tænke dig godt om inden du vælger navnet. Derudover skal du også bruge et webhotel. Dette er stedet, hvor din hjemmeside befinder sig samt hvor et specifikt firma lagrer alle dine data. Når du har skaffet disse to ting, er du nu klar til at komme i gang med at lave din egen hjemmeside hos WordPress.

For at få den bedste hjemmeside hos WordPress, er det en god idé at se, hvilke funktioner og plug-ins, som de tilbyder. Du kan sagtens lave en gratis hjemmeside i WordPress, men du kan også betale nogle penge for at få et andet tema end de gratis temaer. Hvis du vil læse mere om WordPress, så skal du klikke ind på denne side: https://wordpress.org/ På denne side kan du læse, alt hvad der er værd at vide om WordPress både inden og efter, du går i gang med at lave din egen hjemmeside.

 

Husk at SEO-optimere din WordPress hjemmeside

Mange danskere handler, shopper og ser på diverse ydelser, som de kan få på internettet. Men hvis disse danskere skal handle eller købe en ydelse på din hjemmeside, så skal de også kunne finde dig hos søgemaskinerne. Med en SEO-optimeret hjemmeside hos WordPress så kan du hurtigt få rigtig mange besøgende. SEO betyder ”søgemaskineoptimering” på dansk. Dette betyder, at din virksomhed kan blive placeret højt på for eksempel Google på diverse søgeord, som er interessante for din virksomhed.

Når du går i gang med at SEO-optimere din WordPress hjemmeside, er det vigtigt, at du ved hvilke søgeord, som du skal have fokus på. Dette afhænger nemlig af din virksomhed og hvad I tilbyder. Hvis du ikke selv vil lave dette, så kan du sagtens få hjælp fra andre, som tilbyder at optimere din hjemmeside. Hvis du vælger at hyre et firma til at lave SEO for dig, så skal du huske at hyre et firma, som også ved, hvad de laver. Du kan blandt andet kigge på andres anmeldelser eller lave en aftale om, at de ikke får nogen betaling før et bestemt mål er nået.

 

Summary
Sådan laver du din egen hjemmeside i WordPress
Article Name
Sådan laver du din egen hjemmeside i WordPress
Description
Sådan laver du din egen hjemmeside i WordPress Hvis du skal have en hjemmeside, så kan du faktisk lave den helt selv i WordPress. Det er nemt at lave en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 30 dec 2017 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »