Forside » Gæsteindlæg

Sådan kommer du i gang med udviklingen af din app

Udviklingen af apps til smartphones har udviklet sig til en af de mest efterspurgte måder, hvorpå du kan udleve din iværksætterdrøm. Apps bruges blandt andet til underholdning, men kan også være med til at gøre små udfordringer i hverdagen nemmere at håndtere, og med andre ord skaber apps i dag værdi for mange mennesker.
Går du derfor med en lille iværksætterdrøm om at udvikle en app, eller ejer du en nystartet virksomhed, hvor næste trin er udviklingen af en app? Så læs med.

 

App udvikling – ide til lancering

Enhver app udvikling starter med en god ide, som man drømmer om at gøre til virkelighed. Først bør du overveje, hvordan udviklingsprocessen af appen skal gribes an. Nogle vælger selv at udvikle appen, men du kan også vælge at få hjælp af en virksomhed, der specifikt beskæftiger sig med app udvikling. I en virksomhed der beskæftiger sig med med app udvikling, vil der typisk være app udviklere, som gør deres bedste for at opfylde dine ønsker. Techtify er et eksempel på en virksomhed, der arbejder med app udvikling, og som har fokus på, at udviklingen af appen skal ske i samarbejde mellem dig og app udviklerne.

 

En native app – hvad kan bedst betale sig? 

For at slutbrugerne får det bedst mulige udbytte af en app, er det vigtigt, at du tænker over, hvordan tilgængeligheden skal være. En type app som mange apps i dag udvikles efter er native apps, hvor appen er bygget specifikt til et bestemt styresystem for at optimere brugervenligheden. Her er der særligt tale om brugere med en smartphone, der har et Android styresystem, som er lavet af Google eller et iOS styresystem, som er lavet af Apple. Ved udviklingen af en app, er det altså væsentligt at tage forbehold for blandt andet Android udvikling og iOS udvikling, så smarte features og funktioner, design samt brugervenlighed tilsammen går op i en højere enhed på de enkelte styresystemer.

 

App udvikling pris – hvordan finansierer du din app?

Udviklingen af en app kræver typisk en række økonomiske ressourcer, og som ung iværksætter kan det være svært at skabe overblik over, hvor meget det egentlig kræver at udvikle en app. Der findes forskellige måder, hvorpå du kan finansiere din app, og virksomheden Techtify som vi kort nævnte ovenfor, kan eksempelvis hjælpe dig, som er ung iværksætter, med en finansieringsmulighed som virksomheden kalder for iværksættermodellen. Udviklingen af en app kan være dyrt, og derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvordan det bedst kan betale sig for dig.

 

Vi håber, at du med denne artikel er blevet lidt klogere på, hvordan du kan komme i gang med app udviklingen.

Summary
Sådan kommer du i gang med udviklingen af din app
Article Name
Sådan kommer du i gang med udviklingen af din app
Description
Udviklingen af apps til smartphones har udviklet sig til en af de mest efterspurgte måder, hvorpå du kan udleve din iværksætterdrøm. Apps bruges blandt andet til underholdning, men kan også…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 maj 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.