Forside » Gæsteindlæg

Sådan kan du læse e-bøger kvit og frit i 2021

Flere og flere begynder at få interesse for at høre lydbøger, og der er samtidig også flere og flere firmaer som tilbyder lydbøger på abonnement. Nogle af disse kan dog godt være ret dyre, så her får du nogle gode råd til hvordan du kan høre gratis lydbøger.

Sammenlign de forskellige applikationer

Til at starte med er det en god idé at finde ud af hvilke slags bøger du er interesseret i at lytte til. Derefter kan du sammenligne de tilgængelige tjenester, og se hvor mange der har de bøger til rådighed, som du har tænkt dig at lytte til. Priserne og udvalget er forskellige, så det er altid godt at planlægge lidt inden man påbegynder et eventuelt abonnement. Mange har en specifik genre de læser, så det ville i sådan et tilfælde være bedst at vælge den tjeneste som har flest valgmuligheder indenfor den specifikke genre. Men efter man har sammenlignet de forskellige tjenester, kan man også tjekke hvilke tilbud eller rabatter de har. Nogle firmaer tilbyder x antal gratis dage/måneder, hvis man får venner til at oprette abonnementer, så det ville være ideelt til sit eget gratis abonnement. De fleste får ikke læst så meget som de burde, eller vil, så det er ikke svært at overtale folk til at give lydbøger en chance.

Gratis prøveperioder

Langt de fleste tjenester tilbyder en gratis prøveperiode, så man kan beslutte sig for om man har lyst til at starte et abonnement. Det er dog meget forskelligt hvor længe disse prøveperioder gælder, men der er i hvert fald mulighed for at skifte mellem de forskellige tjenester. Prøveperioderne er nok den bedste måde at få gratis e-bøger på, da der er så mange forskellige udbydere, som alle har forskellige bøger. Det er dog vigtigt at man husker hvornår prøveperioderne udløber, så man ikke kommer til at betale for tjenesten. Det kan dog godt være en idé at undersøge tjenesterne, så man kan lave en prioriteringsliste, så man starter ud med dem som har flest bøger som fanger ens interesse. Dog har de fleste tjenester et bredt udvalg indenfor mange genre, så hvis man ikke har nogle specifikke bøger man søger, gør det ingenting hvis man bare starter fra en ende af.

Lån en andens bruger

Hvis man skulle være så heldig at kende en som bruger en lydbogstjeneste, kan man altid prøve at spørge om man må være med på abonnementet. Lidt ligesom Netflix eller Spotify. Selv hvis personen spørger om man kan splitte prisen af abonnementet, er det også næsten gratis, da prisen bliver reduceret væsentligt hvis man deler. Så hvis man har mod på at spørge en ven om man må hoppe med, så kan man altid prøve det.

Summary
Sådan kan du læse e-bøger kvit og frit i 2021
Article Name
Sådan kan du læse e-bøger kvit og frit i 2021
Description
Flere og flere begynder at få interesse for at høre lydbøger, og der er samtidig også flere og flere firmaer som tilbyder lydbøger på abonnement. Nogle af disse kan dog…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 jun 2021 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.