Forside » Gæsteindlæg

Sådan får du råd til mere ny teknologi i hverdagen

Vi bliver mere og mere high tech, og da det er en ret dyr affære at få det nyeste af det nyeste, så kan det godt være svært at finde plads i budget til at opdatere alt IT udstyr du har i hjemmet. Men det betyder ikke at der ikke er en løsning til netop dette. For med nogle små sparertips kan du få meget mere plads i budget til nye telefoner, routere, acces points og lignende, uden at du føler at din økonomi bliver presset.

I denne artikel får du nogle tips til at spare penge i hverdagen.

Billede1

Lav et budget

Når du skal i gang med at spare penge i hverdagen, så er det nødvendigt at du får lagt et budget, hvor du får skrevet alle dine faste udgifter ind kombineret med alle dine indtægter, så du præcist ved hvor meget du kan lægge til side hver eneste måned, for at få råd til dine fremtidige indkøb.

 

Få sænket dine faste udgifter

Næste skridt er at du skal sænke alle de udgifter som du fast betaler til, men som du enten kan spare helt væk, eller få mindsket. Du kan eksempelvis kontakte din forsikring, og høre om der er mulighed for rabat, hvis du samler flere af dine forsikringer hos dem. Du kan også fortælle at du har fået tilbud fra en konkurrent, og derfor vil høre om de kan sænke din pris, fordi du har været kunde hos dem længe. Ofte så får du faktisk sænket din pris fordi de gerne vil beholde dig som kunde. Du kan også kontakte din internet og mobiludbyder og se om de kan give rabat, eller se på nogle af de andre internet udbydere som ofte giver dig nogle høje rabatter hvis du skifter til dem. ofte kan du få et halvt år gratis eller rabat på nogle af de første måneder.

 

Lav madplan

Hvis du virkeligt vil prøve at spare penge i hverdagen, uden at du mærke det mindste på din dagligdag, så kan du vælge at lave en fast madplan og se om du ikke kan nøjes med at handle en enkelt gang om ugen. På den måde kan få ofte både undgå at blive udsat for flere impulskøb og gode tilbud, men også spare transporten til og fra købmanden, som også giver dig en mindre besparelse. Men hvis du køber ind til en hel uge af gangen, så kommer du også mindre til at købe junkfood, hvilket er utroligt dyrt i længden.

 

Betal med kontanter

Du kan begynde at udskifte dine kreditkort med kontanter, da du vil få en bedre følelse af hvordan du bruger dine penge, men også hvor mange du bruger. Det er lettere at bruge penge på et kreditkort, fordi du ikke føler at du bruger mange penge. Men aflevere du mange kontanter, så kan du rent fysisk se de penge der forlader din pung og hånd, hvilket har en psykologisk effekt på dit forbrug og kan hjælpe dig med at bruge mindre penge.

Summary
Sådan får du råd til mere ny teknologi i hverdagen
Article Name
Sådan får du råd til mere ny teknologi i hverdagen
Description
Vi bliver mere og mere high tech, og da det er en ret dyr affære at få det nyeste af det nyeste, så kan det godt være svært at finde…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 feb 2019 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »