Forside » Gæsteindlæg

Sådan får du en mere effektiv hverdag

Betalt indlæg

Vi har aldrig haft mere travlt i hverdagen end vi har i dag, og det kan derfor være ret vanskeligt at have tid til det hele. Det er svært at balancere arbejde, familieliv, alene tid uden at det kommer på bekostning af hinanden. Men heldigvis er der i takt med teknologiens udvikling kommet nogle tjenester, som kan gøre det lettere at få tid til det hele.

Tidsregistrering

Hvis dagene svinder for en, så kan det være en god idé at tidsregistrere ens daglige gøremål. Hver eneste gang du foretager dig noget, så hold øje med hvor lang tid det tager, og noter det i en god tidsregistrerings app til din smartphone.

Gør dette løbende over nogle uger, og da man derved kan danne sig et overblik og se hvor det meste af ens tid bliver brugt. Det er ikke altid at man er opmærksom på hvor lang tid enkelte ting tager. Når man har registreret det, så kan man eventuelt forsøge at skære ned i tid nogle steder, og flytte det til andre steder. Hvis man f.eks. bruger for lang tid på at se fjernsyn og for lidt tid på at få en god nattesøvn, så kan det være en god idé at ændre i rutinerne der.

Planlæg og systematiser

Tidsregistrering er et godt første skridt, men hvis man vil have den absolut mest effektive hverdag, så kræver det nøje planlægning og systematisering. Dette er selvsagt lidt i forlængelse af tidsregistreringen, da man nu ved hvordan man realistisk kan planlægge hverdagens gøremål.

Dertil kan det være en god idé at ændre ens mentalitet i løbet af hverdagen. Simple ting som at rede ens seng kan have stor effektiv på resten af ens hverdag, da man fra starten af dagen har formodet at opnå det allerførste mål man har. Det kan give en snebold effektivt, som gør, at man mentalt har et langt større overskud end man ellers ville have. Tænk på det gamle ordsprog som lyder: hvorfor udskyde noget som du kan gøre i dag. Det er et simpelt princip, som er let at følge, hvis man har lidt selvdisciplin.

Summary
Sådan får du en mere effektiv hverdag
Article Name
Sådan får du en mere effektiv hverdag
Description
Betalt indlæg Vi har aldrig haft mere travlt i hverdagen end vi har i dag, og det kan derfor være ret vanskeligt at have tid til det hele. Det er…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 aug 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.