Forside » Gæsteindlæg

Sådan får du en effektiv business-to-business-webshop

Sponsoreret indhold Business-to-business, eller B2B som det ofte kaldes, dækker over handel mellem to virksomheder. Der findes både ligheder og forskellige mellem at sælge til private kunder (B2C) og virksomheder, og ofte har mange virksomheder mere fokus på B2C end B2B i deres markedsføringsstrategi. Når virksomheder er meget fokuserede på B2B, forsvinder menneskerne ofte i kommunikationen, og det bliver således en virksomhed, der kommunikerer til en virksomhed. Dette medfører en meget stiv og formel markedsføring og en distance mellem virksomhedernes medarbejdere. Det er vigtigt at huske på, at det i B2B stadig er mennesker, der vælger, om produkterne skal købes eller ej, og derfor er det vigtigt at have en god B2B webhsop med en god webshop løsning, så den bliver så brugervenlig som muligt. Er din B2B shop up-to-date? Ellers findes der professionelle, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at få en effektiv B2B shop, hvor I sparer ressourcer på alt fra oprettelse af kundekonti til fremsendelse af fakturaer.

Summary
Sådan får du en effektiv business-to-business-webshop
Article Name
Sådan får du en effektiv business-to-business-webshop
Description
Sponsoreret indhold Business-to-business, eller B2B som det ofte kaldes, dækker over handel mellem to virksomheder. Der findes både ligheder og forskellige mellem at sælge til private kunder (B2C) og virksomheder,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 maj 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.