Forside » Gæsteindlæg

Sådan bruger du VPN til Netlix i USA – Se amerikansk Netflix med en VPN

Annonce

Det er blevet mere og mere populært at se Amerikansk Netflix med VPN og det er der mange gode grunde til. Men en af de største grunde er at det er utrolig nemt at komme til at se amerikansk netflix i Danmark med VPN fordi der på under 5 minutter kan blive adgang til deres kæmpe udvalg af film og serier, og det kræver ikke at du skal flytte til USA for at gøre det.

Lad os kigge på hvordan du kan bruge en VPN til Netflix, og hvilke fordele der ellers er ved at se amerikansk netflix med VPN i Danmark.

Fordele ved Amerikansk Netflix i Danmark med VPN

En af de helt store fordele ved at se Amerikansk Netflix med VPN er at der ikke er nogen tvivl om at det er meget billigere at købe en Netflix abonnement i USA fordi de har geografisk pricing hvilket betyder at de har forskellige priser i de forskellige lande. I USA koster et netflix abonnement mindre fordi prisniveauet i USA er lavere på denne type software, mens det i Danmark er højere. Derudover så er der flere serier og film i USA fordi de har købt mange rettigheder i USA som ikke blev købt til flere lande, hvilket betyder at man har et langt mindre udvalg i Danmark. Derfor vil du også kunne se langt flere film og serier fordi disse begrænsninger finder sted.

Sådan ser du amerikansk Netflix med VPN

Der er mange guidens rundt omkring og vi har fundet en simple guide på Mit-bredbånd.dk som vi kommer med her, så du selv kan prøve det.

  1. Find den VPN tjeneste du gerne gøre brug af.
  2. Download den software de tilbyder og log ind på din bruger. Vælg en server i USA.
  3. Gå nu til Netflix og opret et abonnement.
  4. Nu vil du have adgang til det amerikanske Netflix med deres udvalg af film og serier til deres priser.

Vi håber du kunne bruge vores lyn-guide til noget.

Summary
Sådan bruger du VPN til Netlix i USA – Se amerikansk Netflix med en VPN
Article Name
Sådan bruger du VPN til Netlix i USA – Se amerikansk Netflix med en VPN
Description
Annonce Det er blevet mere og mere populært at se Amerikansk Netflix med VPN og det er der mange gode grunde til. Men en af de største grunde er at…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 14 apr 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.