Forside » Gæsteindlæg

Sådan bliver du klar til at komme tilbage på kontoret

Annonce

I en tid hvor arbejdet aldrig har været så digitaliseret før, så er vi blevet bevist, hvor vigtigt det er at være omstillingsparat. De fleste har forsøgt at balancere arbejdslivet med familielivet, og nogle gange har man skulle holde videomøder, hvor børnene har leget i baggrunden. Men nu er mange kommet tilbage på arbejdet, møderne bliver holdt fysisk, og nu kan man rent faktisk sidde på sit rigtige arbejdskontor. Det er for mange rigtig dejligt, men hvordan vænner man sig lige til det hele igen? I denne guide får du både tips til, hvordan du arbejder effektivt igen, og hvilket udstyr du kan anskaffe dig.

Udstyr der batter

Selvom dagene har været langsommelige, så er verden udenfor suset forbi. Og den teknologiske udvikling er ikke stoppet brat, selvom der er en pandemi udenfor. Derfor kan det være en god idé at holde sig opdateret på det nyeste udstyr. Måske mangler du alligevel en ny computer eller en ny mobil? Måske har du snarere brug for nye kabler, så du kan arbejde mere fleksibelt?

It-mærket deltaco leverer det nyeste udstyr til hjemmekontoret. Du kan både få adapters, kabler og tastaturer til en favorabel pris, da de er af høj kvalitet. Samtidig kan det også hjælpe dig med at blive omstillingsparat, hvis der skulle ske noget lignende, fordi deres udstyr er super nemt at tage med på farten. Med de rigtige kabler og tastatur optimerer du samtidig dit arbejde, da du kan præstere bedre.

Arbejd effektivt igen

Nogle har haft gavn af at arbejde hjemme, andre har måske det stik modsatte. De vante omgivelser i ens hjem ændres nu, fordi man skal tilbage på kontoret. En god måde at komme tilbage på arbejdet på, er ved at sænke forventninger. Man kan ikke forvente, at man kommer tilbage og bliver en arbejdshest. I stedet er det en god idé at sætte nogle realistiske mål for ens arbejdsdag. Jo mere du arbejder på kontoret, jo højere kan du så sætte de krav.

Måske har du problemer med koncentrationen? En god måde at arbejde på kan være efter pomodoro-metoden. Det er en metode, hvorpå du arbejder i et vist antal minutter, f.eks. 45 min. Så holder du derefter en 5-10 min. pause. Det er en fin metode for at få arbejdet godt, uden at man brænder hjernen af. Så uanset om du er glad eller ej for at vende fysisk tilbage på arbejdet, så er der nogle gode råd at hente her.

Summary
Sådan bliver du klar til at komme tilbage på kontoret
Article Name
Sådan bliver du klar til at komme tilbage på kontoret
Description
Annonce I en tid hvor arbejdet aldrig har været så digitaliseret før, så er vi blevet bevist, hvor vigtigt det er at være omstillingsparat. De fleste har forsøgt at balancere…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 jun 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.