Forside » Gæsteindlæg

Rengøring af computerskærme med Svanemærket produkter

Annonce

Når man bruger en computer til daligt så ved man godt at der kan komme til at lægge støv på den og det samme kan der på en computerskærm. Der er ikke noget mere irriterende end en støvede skærm og derfor er det også en god ide løbende at tøre skærmen, for at undgå den irriterende støv som kan lægge som et tyndt lag på skærmen. Du har sikkert også hørt noget om Svanemærket og set nogle af deres produkter i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Men der findes altså også rengøringsprodukter til computeren og computerskærmen som er med Svanemærket, som du bør overveje at bruge og vi vil her fortælle dig hvorfor.

Hvad er Svanemærket produkter?

Svanemærket er et velkendt certifikat som mange af os kender ude fra butikkerne på ting som plejeprodukter, shampoo, køkkenruller, toiletpapir og meget, meget mere. Svanemærket er kendt som en sikkerhed for at produktet er bæredygtigt og mindst muligt miljøbelastende for os alle sammen. Det betyder f.eks. at når man køber et Svanemærket produkt, så er man helt sikker på at produktet ikke ædelægger vores miljø. Det der gør Svanemærket unikt er at der er utroligt mange krav til svanemærket produkter, og du kan læse mere om svanemærket her hvis du vil blive klogere på hvordan man følger produkterne på hele rejsen fra produktion af produkterne til selve produktet, forsendelse m.v.

Derfor bør du gøre rent med Svanemærket produkter

Der er ingen tvivl om at når man skal bruge rengøringsprodukter, så kan man godt forvente at der er nogle kemikalier i, som jo også er meningen for at kunne rengøre med. Men det er vigtigt at vælge de Svanemærket produkter fordi du på den måde er helt sikker på at det forsat er miljørigtigt både produceret, men også med indholdet af kemikalier ikke er direkte farlige at komme i nærheden af. Det kan f.eks. være at du tøre en klud der er beregnet til at tøre skærme af, og her er det så mest af alt selve produktionen som er vigtigt at have i tankerne som de sikre er bæredygtig.

Summary
Rengøring af computerskærme med Svanemærket produkter
Article Name
Rengøring af computerskærme med Svanemærket produkter
Description
Annonce Når man bruger en computer til daligt så ved man godt at der kan komme til at lægge støv på den og det samme kan der på en computerskærm.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 27 apr 2020 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »