Forside » Gæsteindlæg

Pas på din computer og dine digitale billeder

Annonce

Generelt er vi alle gode til at sørge for, at vores biler og cykler som regel har en serviceaftale, hvor de bliver efterset og ordnet en gang i mellem. Det er forståeligt, da man betaler mange penge. Det er dog de færreste af os, der har sådan en aftale på vores computer, selv om vi nok i bund og grund er mindst lige så afhængige af, at den altid dur og er til rådighed. Derfor er det værd at overveje at få sådan en aftale, når du køber ny computer. Så er man i hvert fald sikker på at ens computer kører som den skal, fordi regelmæssig vedligeholdelse betyder længere levetid på din computer.

Få en computer, der altid virker!

I dag er langt de fleste afhængige af deres computere. Vi bruger dem til alt fra arbejde, se film, tjekke mails og meget andet. Derfor er det også vigtigt, at ens computer fungerer optimalt til enhver tid, hvorfor en serviceaftale er det rette valg. For eksempel kan du hos www.dukapc.dk både købe og leje bærbare computere med deres serviceaftale. Det er en optimal løsning, hvor aftalen indbefatter, at du gratis kan få personlig kundeservice, når der opstår problemer med computeren, du ikke selv kan løse, ligesom både anti-virus-programmer og opdateringer automatisk er en del af aftalen. På den måde kan du bruge tiden på det, du rent faktisk skal på computeren, i stedet for at bruge tid på opdateringer og andre uforudsete ting, der kan tage lang tid. Ligeledes er det en smart løsning, især hvis man ikke er helt så teknisk anlagt.

Er du typen der bruger Office-pakken meget, så er det også en god idé at sikre dine filer, for det er bare super ærgerligt hvis alt går tabt. Derfor tilbyder firmaet også produktet dukaPRO, der også indeholder både Office-pakken og gratis backup af dine filer. På den måde sikrer du dig, at du aldrig kommer til at miste noget fra computeren, og du slipper for selv at skulle huske at overføre filerne til eksempelvis en ekstern harddisk. Faktisk bliver backuppen lavet så ofte som hver halve time, så selv hvis det helt store uheld skulle være ude, hvor du spilder noget ned i computeren, eller den bliver tabt, vil du stort set ikke miste noget af dit arbejde.

Bevar og brug de digitale billeder

Vi er gode til at tage masser af billeder, da det er med til at bevare de minder man skaber med sine nærmeste, og vi har nok alle sammen prøvet at miste en del af vores billeder. Det er altid brændende ærgerligt, hvis noget går tabt, når en computer bryder sammen, og derfor er det altid en god idé at lave jævnlige backups. Der er dog også andre metoder til at bevare filerne – især når det gælder billeder.

For eksempel hvis du sørger for at have billederne i fysisk, udprintet form, vil du altid have dem, også selv om du skulle være så uheldig, at både computer og back up bryder sammen. Her har du flere muligheder for at være lidt mere kreativ med billeder i udprintet form. En oplagt måde at få dine billeder printet på er som en fotokalender. På den måde har du billederne i god kvalitet, mens de ikke bare kommer til at ligge i et støvet fotoalbum i en reol, men rent faktisk kommer op at hænge og bliver noget, I kigger på hver eneste dag. Se mere på www.dinfotobog.dk/fotokalender, hvor du kan sammensætte din egen kalender og give dine billeder nyt liv.

Summary
Pas på din computer og dine digitale billeder
Article Name
Pas på din computer og dine digitale billeder
Description
Annonce Generelt er vi alle gode til at sørge for, at vores biler og cykler som regel har en serviceaftale, hvor de bliver efterset og ordnet en gang i mellem.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 jun 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.