Forside » Gæsteindlæg

One.com knuser konkurrenterne

One.com knuser konkurrenterne i Host Advices undersøgelse “Denmark 2015 Web Hosting Market Share”
Efter indsamling af data fra over 80.000 hostede websites i Danmark afslører Host Advice fascinerende resultater om top-hostingsites’ markedsandele.

Ved hjælp af avancerede sammenligningsværktøjer kan den nye onlineservice Host Advice udsende resultaterne af deres undersøgelse “Denmark Web Hosting Market Share 2015”. Indtil nu har der ikke været lavet forskning om web-hostingindustrien i Danmark, fordi det krævede analyse af tusindvis af websites fra rigtig mange web-hostingfirmaer.

Host Advices “Global Web Hosting Market Share 2015” (der også indeholder en rapport om Danmark, og rapporten blev delt med os) er en rangordning, der viser, hvilke web-hostingservices der indtil videre har klaret sig bedst i år ved at se på hvert firmas samlede antal hostede sites og dividere dette antal af antallet af alle hostede sites i branchen i den samme periode.

Ifølge Host Advices forskningsresultater er det dansk baserede one.com placeret højest i den danske industri med 34,19 % markedsandel blandt Danmarks web-hostingsites og slår dermed internationale brands som Godaddy og Amazon. Host Advices top-10 web-hostingsites i Danmark er alle danske (i andre lande viste forskningen nogle få globale aktører, der trængte ind på lokale markeder og opnåede en af pladserne på top-10).

Host Advices forskning om markedsandele viser også følgende signifikante resultater om web-hostingindustrien:

• Få danske firmaer vælger ikke-danske hostingfirmaer. Kikker man på dk-domænet (snarere end at kikke på den fysiske lokation af hostingfirmaet) viser det sig, at German Hetzner har 4 % af markedet, og den amerikanske gigant Amazon har kun 2 % markedsandel af Danmarks web-hosting.

• Top-10 hostingfirmaer sidder på 69 % af markedet.

• Ikke kun i Danmark er web-hostingmarkedet så lokalt. I for eksempel Frankrig er 9 ud af top-10 hostingsites franske, og det samme gælder for Tyskland og tyske firmaer. I Italien er 9 ud af top-10 hostingsites er italienske, og da det 10’ende firma er fra Danmark, viser det, at den lokal industri er meget stærk og forhindrer globale aktører i at vinde markedsandele.

Meget i stil med indkøbssøgemaskinen Kelkoo kikker Host Advice på tusindvis af web-hostingplaner for at hjælpe teknisk dygtige brugere med at finde den løsning, som passer til deres behov til den bedste pris. Host Advice har globalt samlet data fra over 1.500 hostingfirmaer. For at give brugere flere muligheder sammenligner sitet både lokale danske hostingløsninger og de velkendte globale aktører.

one-host

Kilde: http://da.hostadvice.com/marketshare/dk/

Summary
One.com knuser konkurrenterne
Article Name
One.com knuser konkurrenterne
Description
One.com knuser konkurrenterne i Host Advices undersøgelse "Denmark 2015 Web Hosting Market Share" Efter indsamling af data fra over 80.000 hostede websites i Danmark afslører Host Advice fascinerende resultater om…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 sep 2015 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.