Forside » Gæsteindlæg

Øg effektiviteten i en produktionsvirksomhed med den rette IT og med el trucks

Driver man en produktionsvirksomhed i dag, så ved man godt at der skal effektivisering til for at kunne holde sin virksomhed konkurrencedygtig på et marked, hvor der er konstant stigende konkurrence fra udlandet.

De dage, hvor man blot kunne bygge en fabrikshal og ansætte en masse fabriksarbejdere er for længst ovre. Robotter, IT og billig udenlandsk arbejdskraft gør, at man skal være både intelligent og omstillingsparat for at overleve som virksomhed i produktionsbranchen.

 

Logistik er altafgørende

I en produktionsvirksomhed er logistikken altafgørende for ens succes. Det er ikke nok at producere det rigtige produkt til den rette pris. Produktet skal også håndteres korrekt og effektivt, samt opbevares og sendes til kunden så nemt og gnidningsfrit som muligt.

Transport og især lageropbevaring og –håndtering er make or break for en produktionsvirksomhed i 2018. Ud over det rette IT-system til at håndtere lagerhåndtering er noget så fysisk som det rette udstyr også vigtigt. Her er brugen af el truck et sted, hvor man kan optimere rigtig meget på logistikarbejdet.

Køber du el trucks til virksomheden, kan du spare 50% på driftsomkostningerne i forhold til de traditionelle motortrucks og gaffeltrucks. Med andre ord er der virkelig mange penge at spare ved at finde en eller flere el truck til salg fra en udbyder som Doosan Gaffeltruck, der også tilbyder el truck service.

 

Vælg de rigtige IT-systemer

Hvis du starter en ny produktionsvirksomhed op fra bunden eller står med en eksisterende, som du gerne vil gøre klar til fremtiden, så er det vigtigt, at du vælger de rette IT-systemer. IT er i dag en integreret del af en effektiv og moderne produktionsvirksomhed. Lige fra salgs- og ordresystemer, over styring af maskiner til de allerede nævnte logistikopgaver.

Der findes mange systemer på markedet, man kan vælge imellem. Uanset hvilket eller hvilke du vælger, er det vigtigste at du finder systemer, der kan tilpasses din virksomheds unikke behov, og systemener der nemt kan integreres med jeres allerede eksisterende systemener, samt med leverandørers og distributionsnetværks IT-systemer.

Inden du hiver den store pengepung op af lommen, er det en god idé at hyre en konsulent, der kan kortlægge behov og arbejdsgange og som kan hjælpe med at købe og implementere de rette systemer og opsætninger.

 

Hav økonomien for øje

Ud over IT, er økonomien nok det punkt, hvor det er vigtigst at være super effektiv og strømlinet, hvis man skal kunne konkurrere i dag. Sørg for ikke at have overflødige udgifter. Selv de mindste sløserier på pengefronten, kan have store konsekvenser for virksomhedens succes eller mangel på samme.

Ét punkt vi allerede hat været inde på, er at man f.eks. kan spare 50% på visse driftsomkostninger. På andre områder, vil det være mindre eller måske mere, men her kommer talemåden mange bække små virkelig til sin ret. Start med at kontakte Doosan Gaffeltruck og spørg efter en el truck pris. Så er du kørt kørende på lageret.

Summary
Øg effektiviteten i en produktionsvirksomhed med den rette IT og med el trucks
Article Name
Øg effektiviteten i en produktionsvirksomhed med den rette IT og med el trucks
Description
Driver man en produktionsvirksomhed i dag, så ved man godt at der skal effektivisering til for at kunne holde sin virksomhed konkurrencedygtig på et marked, hvor der er konstant stigende…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 25 jun 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.