Forside » Sidens nyheder

Nyopstartet virksomhed? Sørg for, at din virksomhed bliver husket

Uden en stærk visuel identitet risikerer du, at dine kunder eller potentielle kunder ikke husker dig og dit brand. En visuel identitet indeholder mange forskellige områder. Vi går igennem flere af dem.

 Bliv husket

Specielt for nyopstartede virksomheder er det vigtigt at tænke hele vejen rundt, i sin visuelle identitet. Hvad vil du som virksomhed udstråle? Det kan gøre sig til udtryk i din virksomheds logo, valg af farver og skrifttyper på trykt og online materiale. Har I ikke grafikere tilknyttet i virksomheden, kan det være en god idé at alliere sig med professionelle, som har erfaring med etablering af eksempelvis logo, hjemmesidedesign og alle de generelle ting, der er forbundet med jeres tilstedeværelse både online og offline.

Få hjælp fra professionelle til at skabe din visuelle identitet

Der er mange underområder af den visuelle identitet, som kan medvirke til genkendelighed overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere. Et et unikt logo øger genkendelsen for dit brand, i dine kunders bevidsthed. Har du og din virksomhed ikke skænket dette en tanke før nu, kan det være en god idé at alliere jer med professionelle, som har erfaring med at etablere visuelle identiteter for brands og virksomheder. Camp-fire.dk er placeret i Aarhus, men kan sagtens hjælpe virksomheder rundt i hele Danmark. De har mange års erfaring med at skabe visuelle identiteter for virksomheder – og hjælper også med mange andre typer opgaver indenfor kampagneplanlægning eller strategisk planlægning heraf.

Herudover vil en af de ting, som dine kunder eller samarbejdspartnere først bliver sat i forbindelse med være visitkortet. Det er derfor vigtigt at der bliver lagt tid og kræfter i, at skabe et visitkort hvor der er tænkt på detaljen og hvad I som virksomhed ønsker at udstråle.

I samarbejde med Camp-fire.dk kan I som virksomhed komme med jeres idéer og visioner for den visuelle identitet og med Camp-fire.dk’s mange års erfaring vil I sammen kunne skabe en unik og professionel identitet, som dine kunder vil kunne huske.

Summary
Nyopstartet virksomhed? Sørg for, at din virksomhed bliver husket
Article Name
Nyopstartet virksomhed? Sørg for, at din virksomhed bliver husket
Description
Uden en stærk visuel identitet risikerer du, at dine kunder eller potentielle kunder ikke husker dig og dit brand. En visuel identitet indeholder mange forskellige områder. Vi går igennem flere…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 30 aug 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.