Forside » Sidens nyheder

Ny webshop: hosted- eller open-source-løsning?

Annonce

Hvis du har intentioner om at starte en ny webshop, så skal du selvfølgelig også overveje, hvorvidt du har interesse i, at etablere en løsning, der er baseret på enten et hosted system eller derimod et open-source system. Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvilket også betyder, at du skal sørge for at vælge med henblik på egne behov og krav.

 

Noget af det første, du skal tage op til overvejelse, når du skal vælge det system, der skal bruges til at bygge din webshop er, hvorvidt det skal være et hosted system eller du derimod har intentioner om at basere den på en open-source-løsning. Efterfølgende er der naturligvis en række af øvrige beslutninger, der ligeledes også skal træffes, inden du kan slå dørene op for din nye webshop.

 

Fordele ved en hosted webshop

Som nævnt ovenfor, så er der både fordele og ulemper forbundet med at vælge en hosted webshop. Én af de helt særlige fordele er naturligvis, at du kan komme nemt og hurtigt i gang med din kommende webshop – uanset om du har tidligere erfaring eller ej, og uanset hvad du har intentioner om, at du skal sælge på den kommende webshop, du er ved at etablere.

 

Oftest kræver det blot ganske få klik, inden du kan være i gang med en hosted webshop som f.eks. en Wannafind webshop, der er én af de mest populære hosted webshops på det danske marked. Der er dog også mange danskere, der benytter sig af en Scannet webshop, der ligeledes vil kunne konkurrere med den tilsvarende løsning fra Wannafind, hvorfor det ligeledes også er en populær løsning.

 

Fordele ved en open-source webshop

Du kan i stedet også vælge at basere din kommende webshop på et system, der er open-source og dermed også gratis at benytte dig af. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du har mulighed for at spare mange penge ved at vælge denne løsning, men det kræver dog, at du sørger for at finde en løsning i forhold til at vælge et web hotel, der kan hoste din webshop. Her kan du f.eks. tage et kig på Unoeuros løsning.

 

Ikke nok med, at der er mulighed for at spare penge, så er et open-source-system naturligvis også en kende mere åbent. Det giver dig muligheden for at udvikle videre på systemet, så det dermed kan udbygges og videreudvikles til hele tiden at være tidssvarende og ideelt i forhold til dine krav og behov – det er noget, der meget sjældent er mulighed for på en hosted-løsning, da de er mere lukkede.

 

Vælg med udgangspunkt i dine behov og krav

Når du står overfor at skulle vælge et system, der kan bruges til at bygge din kommende webshop, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge med udgangspunkt i dine egne behov og krav, hvad end det fører dig i retning af et hosted webshopsystem eller du derimod forventer, at du er bedst tjent med et såkaldt open-source system til din kommende webshop.

Summary
Ny webshop: hosted- eller open-source-løsning?
Article Name
Ny webshop: hosted- eller open-source-løsning?
Description
Annonce Hvis du har intentioner om at starte en ny webshop, så skal du selvfølgelig også overveje, hvorvidt du har interesse i, at etablere en løsning, der er baseret på…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 30 mar 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.