Forside » Sidens nyheder

Ny dansk app – aldrig har kørselsregistrering været nemmere

Det er de færreste medarbejdere der synes, at det er sjovt at beskæftige sig med kørselsregistrering. Heldigvis kan man glæde sig over, at registrering af kørsel er blevet nemmere end nogensinde før. Det kan man bl.a. takke en ny dansk app for, som allerede har sparet danske virksomheder for både tid og penge.

Kørselsregistrering er let som en leg

Skal man registrere kørsel i dag, behøves man blot at have sin smartphone eller tablet ved sin side. Kala har nemlig lanceret en ny app, hvor man kan registrere kørsel på virksomhedens forskellige projekter. Hver enkelt medarbejder i virksomheden kan let registrere sin kørsel, så der bliver dannet et overskueligt overblik. Dermed vil man altid kunne vide, hvor langt de enkelte medarbejdere har kørt til de forskellige projekter.
Registrering af kørsel sker automatisk via den smarte app, hvor man ikke længere skal bruge tid på en masse manuelt arbejde med køresedler. Kørselsregistrering foregår automatisk via medarbejderens smartphone eller tablet i samarbejde med den indbyggede GPS. Det eneste man skal gøre som medarbejder er at trykke start og stop. Der er altså ikke så meget at tage fejl af, da det er ganske simpelt at registrere virksomhedsrelateret kørsel.
Skulle det ske, at en medarbejder glemmer at trykke start og / eller stop, kan ruten indtastet manuelt på et senere tidspunkt. Således slipper man for fejlregistreringer, hvilket er endnu et stort plus.

Kørselsdata overføres automatisk til database

Alle kørselsdata bliver automatisk overført til en stor database, hvor man får det fulde overblik over kørslen i virksomheden. Overførslen sker til både økonomistyring og lønsystem, hvilket endnu en gang fjerner behovet for manuelt arbejde. Fordelen ved det er, at den enkelte medarbejder altid får det rigtige kørselsfradrag, ligesom kunderne vil blive faktureret for den reelle kørsel. Således vil man kunne gøre både medarbejdere og kunder tilfredse, hvilket er en win-win situation for begge parter. Som virksomhedsejer slipper man for alt det besvær, der er forbundet med forældede køresedler.

Det lyder muligvis for godt til at være sandt, at kørselsregistrering ene og alene foregår via en app, men det er sandheden. Det kræver nemlig blot, at man downloader én app, og så kan man registrere kørsel på en helt ny og moderne måde. Lyder det som sød musik i dine ører, kan du stifte bekendtskab med app’en allerede i dag. I første omgang kan du benytte dig af den gratis prøveperiode, hvor du kan udforske de forskellige funktioner, før du træffer det endelig valg. Er du allerede overbevist om, at app’en kan gøre noget godt for din virksomhed, så kan du selvfølgelig tilmelde dig på nettet her og nu.

Selvom moderne kørselsregistrering kan spare dig for mange ressourcer, koster det ikke en formue. Udgifterne til app’en vil hurtigt kunne tjene sig selv hjem, da du bl.a. vil spare penge på reducerede administrationsomkostninger og flere fakturerede timer.

Summary
Ny dansk app – aldrig har kørselsregistrering været nemmere
Article Name
Ny dansk app – aldrig har kørselsregistrering været nemmere
Description
Det er de færreste medarbejdere der synes, at det er sjovt at beskæftige sig med kørselsregistrering. Heldigvis kan man glæde sig over, at registrering af kørsel er blevet nemmere end…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 31 maj 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

Comments are closed.