Forside » Sidens nyheder

NFT er på vej til Instagram

Konceptet med NFT, Non-Fungible Token, kom frem helt tilbage i 2014. I 2021 tog det for alvor fart, da Jack Dorsey solgte sin første Tweet på Twitter for 2,9 millioner dollars. Siden da er influencers og andre investorer gået i gang med at købe NFT’er. Derfor er det ikke overraskende at de inden længe vil lande på Instagram, som er et af de mest populære sociale medier.

Zuckerberg løftede sløret

I forbindelse med South by Southwest (SXSW)-konferencen i Austin, Texas løftede Meta-CEO Mark Zuckerberg sløret for at NFT’er er på vej til Instagram. Han talte ved begivenheden og fortalte at NFT’er vil komme til Instagram i den nære fremtid.

Zuckerberg fortalte at folk vil have mulighed for at finde NFT’er på platformen, og at det vil blive muligt at skabe ting inden for det område. Han understregede at han forventer fremskridt inden for dette område i løbet af de kommende måneder, men han delte ikke en specifik lanceringsdato.

Du behøver ikke at vente

Hvis du ikke ønsker at vente på at der kommer NFT’er på Instagram, behøver du naturligvis ikke at gøre det. Der er allerede mange muligheder for at erhverve NFT crypto digitale enheder. Du kan købe kryptokunst med stort set alle tænkelige temaer.

YouTube har lignende planer

Ikke overraskende har YouTube også planer om at inkludere NFT’er og andre værktøjer til at kreative hoveder kan tjene penge og digitale aktiver på deres platform. Produktchefen hos YouTube Neal Mohan annoncerede i begyndelsen af 2022 at deres platform vil introducere nye værktøjer til at hjælpe skabere af indhold til at tjene flere penge på det indhold, som de lægger op.

Blandt andet er der planer om værktøjer, der vil give YouTubere mulighed for at sælge indhold som NFT’er. Det vil sige at en YouTuber laver en video, og her vil han eller hun have mulighed for at sælge rettighederne i form af en NFT.

Mohan delte blandt andet at dette vil give YouTubere en troværdig og reel mulighed til de fans, som ønsker at eje unikke videoer. Dog stopper det ikke kun ved videoer. Det siges også at YouTube vil give YouTubere mulighed for at sælge NFT kunst i form af fotos, kunst og endda oplevelser til sine fans.

Google Marketplace NFT’er

YouTube hører til Google, og derfor er det ikke overraskende at Google naturligvis også arbejder på et nyt koncept med NFT’er. Google er nok den virksomhed, som har mest information om verdensbefolkningens interesse i NFT’er. De har data om hvor meget folk søger på NFT’er, og det giver dem en klar fordel til at være i front med dette nye koncept.

Meget mere end hype

Vi kan konkludere at NFT’er har fanget opmærksomheden af verdens største virksomheder med Meta og Google. Hvis du overvejer at købe en eller flere NFT’er er det altid vigtigt at du læser op på dette spritnye koncept. Sørg altid for at bruge mindst nogle timer på at forstå NFT-investeringer. Det kan være en god ide at begynde allerede i dag, så du er forberedt på fremtiden hos YouTube, Instagram og andre platforme med NFT’er. 

Summary
NFT er på vej til Instagram
Article Name
NFT er på vej til Instagram
Description
Konceptet med NFT, Non-Fungible Token, kom frem helt tilbage i 2014. I 2021 tog det for alvor fart, da Jack Dorsey solgte sin første Tweet på Twitter for 2,9 millioner…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 mar 2022 - Ingen Kommentarer

Skrevet af faktura_141

Comments are closed.