Forside » Gæsteindlæg

Netflix Danmark – se de forskelle priser på et Netflix abonnement

Annonce

Netflix i Danmark er uden tvivl en af de mest kendte streamingtjenester der findes i landet. De var også nogle af de første streamingtjenester vi fik i Danmark og derudover så har de et kæmpe udvalg af film og serier, hvilket også har gjort at det nærmest er blevet en fast bestandel af vores udvalg når vi skal sidde på sofaen en fredag eller lørdag aften. Men hvad koster et Netflix abonnement i Danmark endeligt og hvad indeholder de forskellige Netflix abonnementer? Det kigger vi nærmere på i denne artikel hvor vi giver mere information om dem hver især

Netflix basis

Netflix basis er det mindste Netflix abonnement man har i Danmark, og er for mange også rigeligt til at få en god Netflix oplevelse. Med et basis abonnement, så vil du få adgang til Netflix og alle deres film og serier, samt der vil mulighed for at du kan se Netflix på 1 enhed. Det betyder at du kun kan se Netflix på 1 telefon, 1 tablet eller generelt bare 1 skærm ad gangen. Derudover så kan du også download film og serier på 1 skærm ad gangen.

Netflix standard

Netflix standard giver dig muighed for at få Netflix basis funktionerne men her får du også mulighed for at se Netflix på 2 skærme ad gangen, hvilket altså betyder at der kan være 2 brugere i husstanden som kan få adgang til dette. Udover at der er mulighed for flere brugere, så kan man også gøre brug af Fuld HD (1080p). Du kan også her download film og serier på 2 skærme ad gangen.

Netflix Premium

Netflix premium giver dig alle overstående muligheder, men også mulighed for at se Netflix på 4 skærme ad gangen og derudover så er der også både fuld HD og Ultra HD (4k) som er oplagt til dig med et helt nyt fjernsyn som gerne vi udnytte den maksimale kvalitet som fjernsynet kan levere. Her er der også mulighed for at kunne download film og serier på hele 4 enheder. Du kan dog med alle 3 abonnementer brug en VPN tjeneste og logge på Netflix i Lande som f.eks. Amerika og få disse abonnementer med mere indhold og med lavere priser.

Summary
Netflix Danmark – se de forskelle priser på et Netflix abonnement
Article Name
Netflix Danmark – se de forskelle priser på et Netflix abonnement
Description
Annonce Netflix i Danmark er uden tvivl en af de mest kendte streamingtjenester der findes i landet. De var også nogle af de første streamingtjenester vi fik i Danmark og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 apr 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.