Forside » Gæsteindlæg

Nem og gratis online backup med Bitdefender Safebox

Bitdefender har udviklet en smart lille applikation som de kalder Safebox og den fungerer som en online platform til backup af din data – der hvor Bitdefender Safebox bliver rigtig smart er, at du kan tilgå din online konto fra din Windows og Macintosh computere, men også via Android og iPhone/iPad.

Som udgangspunkt kan du installere Bitdefender Safebox på din computer som et hvilket som helst almindeligt program. Du opretter en konto ved at registrere et brugernavn, kodeord og din e-mail adresse – herefter kan du “trække og slippe” alle typer af data ind i Bitdefender Safebox og den pågældende data bliver nu uploadet til din online konto som backup.

For at synkronisere din data til f. eks din iPhone eller Android mobiltelefon skal du blot installere den tilhørende app.

Læs mere om Safebox hos BitDefender Danmark

Bitdefender Safebox er et praktisk værktøj som gør, at du altid har din vigtige data ved hånden – hvad enten du sidder derhjemme foran skærmen eller er på farten med din iPhone. Alt data som du lagrer via Safebox bliver opbevaret på Bitdefenders sikre servere, der anvender én af branchens stærkeste algoritmer til kryptering af data. Desuden er disse servere sikret imod alle typer af hacker-angreb, så din data er i gode hænder.

Hvis du f. eks uploader en videofilm til din Safebox konto kan du vælge at dele den med dine venner eller familie. Så snart filen er uploadet til Safebox kontoen kan du lave et link til den, ganske nemt, og sende det til venner og bekendte – på den måde kan du nemt dele din data med andre.

Et andet scenarie er at du sidder i toget på vej hjem og arbejder på et dokument, det kan du så vælge at gøre på din iPad og tilføje de rettelser du har behov for – upload derefter dokumentet til din Safebox konto og når du er hjemme foran din stationære computer er dokumentet, med rettelserne, synkroniseret og du kan arbejde videre fra hvor du slap.

Du får gratis 2 GB ledig plads på din Bitdefender Safebox konto. Ønsker du at opgradere til endnu mere plads, så er der tale om en ganske begrænset investering.

Summary
Nem og gratis online backup med Bitdefender Safebox
Article Name
Nem og gratis online backup med Bitdefender Safebox
Description
Bitdefender har udviklet en smart lille applikation som de kalder Safebox og den fungerer som en online platform til backup af din data - der hvor Bitdefender Safebox bliver rigtig…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 5 nov 2014 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.