Forside » Gæsteindlæg

Mobilen er din nye computer

Annonce

For bare 10 år siden ville denne overskrift sikkert virke absurd. Men de fleste danskere vil ikke blinke en eneste gang, når de læser denne overskrift i dag. Vi bruger vores mobiler til mange af de samme ting, som vi bruger vores computer til. Apps gør det, som vi troede, var umuligt muligt. Men de fleste mennesker vil stadig vælge computeren frem for mobilen, når det gælder professionelle henseender. Samsung tager dog kampen op mod computeren. Læs med i denne artikel, og bliv opdateret på den rivende udvikling inden for nyt mobil software.

En vision for fremtiden

Samsungs danske landechef gør det klart at den fremtidige arbejdsplads bliver mobil. Han mener, at vi med Samsungs nyeste produkt i Note-serien skal have alt vores data samlet et sted, som vi altid kan have med os når vi er på farten – både i arbejds- og i fritiden. Det vil blive muligt at spare computeren væk, uden at du føler, at du mangler noget. Her er det dog ekstremt vigtigt, at du er opmærksom på din datasikkerhed. Når du har alle dine personoplysninger et sted, så er din risiko større for, at du er i fare for potentielle hackere. Læs mere om, hvad personoplysninger hos Datatilsynet, så du ved, hvad du skal være ekstra varsom med.

Du skal heldigvis ikke nøjes med en lille skærm

Nu tænker du måske, at det bliver en ubehagelig situation at sidde og lave regnearbejde i Excel eller skrive lange rapporter på Word, når du kun har en skærm, der maksimalt er seks tommer. Men dette er heldigvis ikke tilfældet. Du kan nemlig tilslutte det transportable powerhouse til andre eksterne enheder. Der er den tilstand, som du kender til på din normale mobil, og derudover har Samsung gjort det muligt ved hjælp af Bluetooth-teknologi og et særligt kabel at tilslutte mobilen til en større skærm, et tastatur og en mus. Det vil sige, at du ikke kommer udenom at skulle sørge for en skærm til dit arbejde eller i din fritid. Men det er nok også de færreste gamere med respekt for sig selv, som ville være klar til at opgive deres store skærme. Hvis du har brug for en god gamerskærm, så kan du læse mere i gæsteindlægget ”En god skærm kan gøre dig til en bedre gamer”.

Med sådan en løsning vil det højst sandsynligt både blive nemmere at færde sig i private og professionelle sammenhæng. Kunne det være noget for dig? Hvis du har lyst, kan du diskutere fordele og ulemper ved produktet på denne mobildebat side.

Summary
Mobilen er din nye computer
Article Name
Mobilen er din nye computer
Description
Annonce For bare 10 år siden ville denne overskrift sikkert virke absurd. Men de fleste danskere vil ikke blinke en eneste gang, når de læser denne overskrift i dag. Vi…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 10 dec 2019 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »