Forside » Gæsteindlæg

Målret de rette virksomheder baseret på virksomhedsdata

Annonce

Har I brug for værdifulde leads og virksomheder i Aarhus til jeres salgs- og marketingaktiviteter? Ønsker I leads til en liste over de 50 største virksomheder i Aarhus eller i Midtjylland, som passer ind i jeres målgruppe? Eller mangler I relevante IT-virksomheder i Aarhus til jeres ringeliste?

De fleste virksomheder, som benytter sig af opsøgende salg, eller målretter markedsføring til specifikke målgrupper, bruger ofte mange ressourcer på at indsamle leads til målretningen, mødebooking og ringelister. Ressourcer, der i de fleste tilfælde er givet godt ud, men som ofte nemt kan optimeres. Virksomheder kan nemlig opnå en lang række fordele ved at indhente relevant information om de rette virksomheder, og ikke mindst ved at finde frem til præcis de virksomheder, som passer ind i målgruppen. Frem for at bruge store mængder af manuelt arbejde og tid på at finde frem til de rigtige leads, bør virksomheder dog optimere processerne for blandt andet kampagner, canvas kald og mødebooking. Her kan virksomheder med fordel benytte en virksomhedsdatabase som for eksempel Bisnode Profiler med målgruppesøgninger og segmenteringsværktøjer, der gør det nemt at finde frem til blandt andet de virksomheder i Aarhus og omegn, som passer til netop jeres målgruppe.

Søger du information om virksomheder i Aarhus til din ringeliste eller markedsføring, og vil du gerne spare både tid og penge ved at målrette de rette virksomheder? Så er der altså hjælp at hente. Med adgang til mere end 800.000 aktive danske virksomheder og beslutningstagere, får du med Bisnode Profiler den bedste forudsætning for dine salgs- og marketingaktiviteter. Du får blandt andet adgang til Bisnodes database over virksomheder i Aarhus og omegn, hvor du kan finde omfattende virksomhedsinformation i høj kvalitet med udvælgelseskriterier, som lader dig finde præcis de målgrupper og leads, der matcher jeres behov.

Bisnode profiler er det perfekte værktøj til dig, der har brug for at finde frem til de rette virksomheder til dine ringelister, baseret på opdaterede og kvalitetsrige virksomhedsdata. Med værktøjet kan du nemt søge efter virksomheder i for eksempel Aarhus, Midtjylland eller resten af Danmark, og du kan filtrere dine søgninger fordelt på både demografiske og geografiske data som brancher, antal ansatte, virksomhedsejere mm. Derudover kan du finde information om beslutningstagere, ejerforhold, bestyrelser, årsregnskaber, nøgletal, datterselskaber og meget mere på virksomheder både i Aarhus og omegn og resten af Danmark. Med andre ord, kan du nemt finde nye kunder til dine kommende kampagner, og du kan finde kontaktinfo på alle virksomheder og beslutningstagere, som du ønsker at indgå dialog med. Du kan læse mere om, hvordan du kan optimere dine salgs- og marketingaktiviteter med Bisnode ved at klikke her. Er du i tvivl om, om værktøjet er det rette for dig, kan du også prøve Bisnode Profiler gratis i 7 dage, inden du beslutter dig.

 

Summary
Målret de rette virksomheder baseret på virksomhedsdata
Article Name
Målret de rette virksomheder baseret på virksomhedsdata
Description
Annonce Har I brug for værdifulde leads og virksomheder i Aarhus til jeres salgs- og marketingaktiviteter? Ønsker I leads til en liste over de 50 største virksomheder i Aarhus eller…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 apr 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.