Forside » Gæsteindlæg

Løft bundlinjen med nyt ERP System og ny teknologi

Sponsoreret

Hvis du er grossist, så er du nok også meget afhængig af dit IT udstyr. Det indebærer nemlig meget ofte, at man har IT systemerne i orden for at holde styr på ordrerne, leveringerne og regnskaberne.

Hvis de er blevet langsomme og gamle, så kan det i være en meget god ide at sørge for de er helt opdateret.

Skift til et nyt ERP system

De fleste grossister køber store mængder vare ind og sælger også større leveringer. Derfor kan grossister nogle dage miste overblikket, primært fordi det er så mange enheder der kommer ind og forlader forretningen.

Hertil kan der være en del medarbejder i løbet af processen, dette kan også være uoverskueligt hvis man ikke har det helt rigtige system til at holde styr på det.

ERP

Derfor kan man med fordel som forretning vælge, at skifte over til et ERP system eller Enterprise Ressource Planing. Når man vælger en ERP løsning får man det absolutte ressourcestyrings-program.

Hertil er den absolut front løber, Microsoft med deres ERP system Dynamics 360. Med Dynamics kan du sikre at i spare tid, øger jeres produktivitet, styrer konkurrenceevnen og hertil løfter bundlinjen for hele virksomheden.

Med et ERP system kan du holde overblik over økonomi i form af hvad der bliver betalt, hertil indtjeningen internt. Du kan også holde overblik over kunderne og deres ordrer.

Med et ERP system får du også overblik, over alle dine leverandører og de indkøb du foretager.

Du kan også som er det vigtigste for mange, holde styr på lagerstyring og rapporteringer.

Du kan altså med andre ord ikke blot gøre det nemmere med et ERP system, men du får altså også mulighed for at spare penge i arbejdskraft.

Når du vælger, at implementere et ERP system i jeres virksomhed, så er det vigtigt man har nogle erfarende mennesker med på holdet. Abakion er en officiel partner til Dynamics og kan derfor klare lige din virksomhed. Med dem er du sikker på du får den rette sparring og hertil kan få systemet sat op så det er skræddersyet til jeres virksomhed.

Opgrader IT-en

Hvis nogle af jeres maskiner er blevet forældet, kan det også være det er på tide, at de bliver fornyet.

Når jeres IT skal opdateres kan i med fordel sikre jer, at produkterne i køber er optimale.

Hvis det er det helt basale som f.eks. jeres tastatur der skal udskiftes, så er det vigtigt man husker man trods alt bruger det rigtig meget i løbet af en arbejdsdag.

Derfor er det vigtigt de fungerer så optimalt som muligt, hertil at lever op til ens forventninger.

forbruger-test.dk kan du sikre dit køb inden du bruger pengene. De har nemlig testet et bredt udvalg af forskellige produkter. Her har de med deres skarpe ekspertviden, nøje udvalgt hvad du burde overveje at købe.

På den måde kan du oppe din virksomheds bundlinje, det kræver ikke meget og de fleste kan gøre det.

Summary
Løft bundlinjen med nyt ERP System og ny teknologi
Article Name
Løft bundlinjen med nyt ERP System og ny teknologi
Description
Sponsoreret Hvis du er grossist, så er du nok også meget afhængig af dit IT udstyr. Det indebærer nemlig meget ofte, at man har IT systemerne i orden for at…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 1 apr 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.