Forside » Gæsteindlæg

Lav din egen hjemmeside – nemt og hurtigt

Det er i dag utrolig nemt at lave sin egen hjemmeside eller webshop. Man kan bl.a. gøre det via et CMS-system, som dækker over ”Content Management System.” Dette system er lavet til at styre og vise ens hjemmeside og dens indhold. Der findes mange CMS-systemer, men der er dog nogle, der er en hel del bedre end andre, såsom Joomla. Det er nemlig fleksibelt og kan derfor tilpasses alverdens typer hjemmesider.

Masser af fordele ved et CMS-system

Et CMS-system tilpasser sig efter dine specifikke behov f.eks. ved konfiguration og yderligere ved at installere udvidelser – på denne måde udvider du systemets funktionalitet. Én af de mange fordele ved at bruge et CMS til sin hjemmeside er bl.a., at alt data kan gemmes i en database, som man nemt vil kunne søge i samt tage backups, såfremt det skulle være nødvendigt. Herudover får man også automatiseret kvalitetssikring, der giver dig flotte og ensartet sider, og det fremtidssikrer desuden din webløsning. CMS forudsætter ikke, at man skal have årevis af programmeringserfaring, i og med at indholdet er adskilt fra præsentationen, og endelig er det muligt, at flere kan redigere i det samme indhold via et grafisk interface.

Ønsker du at lave din egen hjemmeside, har du uden tvivl brug for et godt CMS-system; hvad enten du er web-ekspert eller nybegynder. CMS giver dig mulighed for at spare masser af tid, det sikrer et flot og ensartet udseende for alle dine indholdssider, samtidig med at du er sikret tekniske funktioner med f.eks. en kontaktform.

Bricksite har alt, hvad du behøver til at starte din egen hjemmeside op

Bricksite.dk hjælper dig med at lave din helt egen gratis hjemmeside med eget domæne, og de hoster desuden din hjemmeside på deres eget webhotel. Du skal blot vælge det design, som du ønsker på din hjemmeside, og så kan du tilpasse det efterfølgende. Hos Bricksite kan du foretage ændringer såsom baggrunden, farverne, logo osv. ved blot få klik – det bliver derfor ikke meget nemmere. Ønsker du at lave din egen hjemmeside, er Bricksite en kæmpestor hjælp.

Få et stort udbud af alverdens funktioner til din hjemmeside

Hos Bricksite er det ikke påkrævet, at man er hjemmeside-ekspert for at få en god placering i søgemaskinerne. De gør det nemlig let for dig at optimere din hjemmeside – ganske gratis naturligvis – så du med enkle redskaber kan komme hurtigt i gang med at kreere en SEO-venlig hjemmeside. Bricksite har et hav af funktioner at vælge imellem, som hjælper dig med at skabe lige præcis den hjemmeside, du altid har gået og drømt om. Du kan bl.a. have opskrifter, et flot galleri, nyhedsbrev, webshop og meget andet. Gå på opdagelse i de mange effektive og smarte værktøjer – se mere her.
Endelig vil din hjemmeside altid se godt ud, hvad enten det er på en iPad, iPhone eller computerskærm. Med en responsiv visning vil besøgende der benytter sig af en iPad og mobil nemlig også blive præsenteret for netop det indhold, du ønsker.

Du kan læse meget mere om livet som selvstændig på businesspower.dk.

Summary
Lav din egen hjemmeside – nemt og hurtigt
Article Name
Lav din egen hjemmeside – nemt og hurtigt
Description
Det er i dag utrolig nemt at lave sin egen hjemmeside eller webshop. Man kan bl.a. gøre det via et CMS-system, som dækker over ”Content Management System.” Dette system er…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 feb 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.