Forside » Gæsteindlæg

Lav din egen hjemmeside med Wix.com

Hjemmeside Byggere er blevet det nye hit, og nogle af de største indenfor denne branche er ikke bange for at bruge en masse penge på TV-reklamer i primetime, imens andre låner ”kendis-værdien” til deres produkt fra kendte mennesker og brand navne. Og selvom hjemmeside byggeren Wix har eksisteret i et stykke tid, er det først nu, det udråbes til at være iblandt de største kandidater indenfor dette område.

a

Hvis du overvejer at lave din egen hjemmeside, er Wix et interessant valg. Virksomheden består af over 72 millioner brugere helt fra dem med enkle portefølje hjemmesider til dem, der benytter sig af platformen til at sælge varer fra deres online butik. Wix’s cloud-baserede platform gør hjemmeside udvikling tilgængeligt for nybegyndere, der ikke kender en dyt til de mest almindelige kodesprog. Du kan oprette en gratis hjemmeside hos dem på mange forskellige måder, men de byder også på premium-medlemskab, og virksomheden tilbyder et stort udvalg af forskellige tjenester, der gør det muligt for enkeltpersoner, fagfolk, organisationer, virksomheden og alle indimellem til at bringe deres besked videre på nettet – og på fineste vis!

Af de mere end 72 millioner brugere, når deres betalte tilmeldinger op over 1.5 millioner, og de fleste af disse brugere begyndte at bruge Wix indenfor de seneste par år. Virksomheden har overtaget en betydningsfuld markedsandel fra hjemmeside udviklere og andre gør-det-selv platforme som WordPress.

b

 

 

Wix.com er den Førende Hjemmeside Bygger der Findes

Som enhver, der har søgt efter en hjemmeside bygger, kan fortælle dig, kan det være noget af en udfordring at finde frem til det bedste for dit projekt. Det er klart, at de fleste byder på et højt antal af forskellige hjemmeside-skabeloner, men når du kigger lidt nærmere og forbi alle de sædvanlige temaer, de alle bruger, er valgmulighederne samt begrænsningerne ligeså varierede som de mennesker, der benytter sig af dem.

Når alt kommer til alt, er det meget få hvis overhovedet af platforme, der tilbyder den mængde af funktioner, design fleksibilitet, kundeservice samt omfattende tjenester, der findes hos Wix. Endnu bedre, er Wix faktisk nem at benytte, nemmere end mange af deres konkurrenter. Wix er din guide igennem hele hjemmeside oprettelse-processen, at den næsten gør alting for dig – bortset fra måske at holde din hånd på bogstavelig vis!

c

 

 

En Smuk, Unik Hjemmeside, På Ingen Tid

Hos Wix tilbydes der fuld design fleksibilitet. Du kan benytte dig af ethvert design element, flytte rundt på det og bygge om på din hjemmeside når som helst. Denne “intuitive redaktør” er tilgængelig fra enhver computer, hvilket gør det muligt for dig at opdatere din hjemmeside fra hvor i verden, du skulle befinde dig. Du kan administrere en masse forskellige detaljer på dine hjemmeside såsom dens instillinger og sidens værdier (”Analytics”) via din hjemmesides kontrolpanel.

Og det bedste af det hele er, at det kan gøres hurtigt! Lav din egen hjemmeside fra start til slut indenfor et par timer, og hvis dit hjemmesides indhold er skrevet og klart til at blive offentliggjort, kunne du egentlig allerede være færdig indenfor en time.

d

(Wix Editor)

 

Uendelige Muligheder med Wix App Market

Wix tilbyder mange avancerede funktioner, der er tilgængelige via deres App Market eller via kontrolpanet. Du kan oprette en blog, analysere antallet af din hjemmesides læsere, spore beskeder sendt til dig via sidens kontakt form og meget andet.

Lav din egen hjemmeside om til en online butik, placér links til din Twitter eller Facebook profiler, tillad kundeanmeldelser eller tidsbestillinger er bare nogle af de muligheder du har hos Wix, og alt dette kan gøres ved et enkelt klik. Disse funktioner tilbydes i form af apps, enten skabt af Wix eller af godkendte tredjeparts app-byggere. De er alle nemt tilgængelige (og normalt gratis) på Wix App Market.

Hvad der er imponerende er, at Wix App Market altid vokser. Wix arbejder konstant på at udvide deres tilbud og på at forbedre deres værktøjer til fordel for deres brugere og brugeres virksomheder uanset hvilket felt, de arbejder med.

Et nyligt eksempel på dette er udviklingen af Wix ShoutOut, der gør det muligt for ejere af hjemmesider at administrere en email kampagne eller at promovere deres virksomhed i nyhedsbreve sendt ud til alle deres kontakter. ShoutOut fungerer fint med Facebook og gør det nemt at vedligeholde kontakten med tidligere hjemmeside besøgende, tidligere kunder samt potentielle kunder.

e

 

 

Kunne du Tænke dig en E-Handel Hjemmeside?

Hos Wix er dette også en gratis funktion. Den intuitive visuelle grænseflade gør det muligt for dig at oploade billeder og at administrere salget af dine produkter, at markedsføre specifikke produkter og endda at promovere særlige kampagner og tilbud. Selv hvis dine produkter har snesevis af specifikationer, tager det meget lidt tid at oprette din online butik. Ønsker du dig at tage imod diverse betalingsvalgmuligheder eller at bygge tilpassede,automatiske emails for at takke dine kunder for deres køb? Det kan WixStores klare. Før i tiden plejede det at være for belastende at administrere en online butik, men med Wix er dette et afsluttet kapitel.

Hvis du er interesseret i at bygge din egen hjemmeside, om det så er en gratis hjemmeside eller en betalt én, behøver du ikke at søge længere. Wix har dannet en platform, der gør det nemt for enhver indenfor hvilket som helst felt at bygge en beundringsværdig og unik hjemmeside, der vil imponere dine hjemmesides gæster samt styrke din virksomhed.

f

Summary
Lav din egen hjemmeside med Wix.com
Article Name
Lav din egen hjemmeside med Wix.com
Description
Hjemmeside Byggere er blevet det nye hit, og nogle af de største indenfor denne branche er ikke bange for at bruge en masse penge på TV-reklamer i primetime, imens andre…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 13 okt 2015 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.