Forside » Gæsteindlæg

Læs med her, og få mest mulig ud af din computer

Sponsoreret indhold

Er du ejer af en computer og er du ikke helt klar over, hvordan du optimerer den, og holder den så god som ny? Der er flere ting, du kan gøre, og vi vil tage dig igennem nogle af disse her i artiklen. Så du er sikker på, at din computer holder i rigtig mange år, og at du føler, at du har fået noget for de mange penge, du sikkert har givet for den.

 

Køb Office 365 pakken

En ide kan være at købe og installere Office 365 pakken. Den indeholder programmer, som blandt andet Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Det er alle programmer, der kan være behjælpelige i rigtig mange situationer, uanset om du er studerende, arbejder eller blot bruger din computer til almindelig hverdagsbrug. Excel kan du blandt andet bruge til at ligge et budget, Word kan du bruge til at lave invitationer, CV eller ansøgninger, og OneNote kan bruges til at tage notater til forskellige lejligheder.

 

Installer et antivirusprogram

For at holde din computer ren og sikker, er det en god ide at bruge lidt penge på et antivirusprogram. Det vil hjælpe med at holde virusser væk fra din computer, hvilket er rigtig godt, især hvis du bruger din computer til at tilgå personlige sider som blandt andet din netbank.

 

Et sidste tip til dig, som er kreativ anlagt

Hvis du er kreativt anlagt, kan du vælge at bruge penge på nogle forskellige Adobe programmer. Her kan du blandt andet få programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign, hvilke alle er programmer, hvor du kan udvikle dine kreative færdigheder online. Er der ikke penge til at købe alle disse programmer på samme tid, eller ønsker du blot at få hjælp til at finansiere dem, så kan du få hjælp her. Held og lykke med brug af din computer.

Summary
Læs med her, og få mest mulig ud af din computer
Article Name
Læs med her, og få mest mulig ud af din computer
Description
Sponsoreret indhold Er du ejer af en computer og er du ikke helt klar over, hvordan du optimerer den, og holder den så god som ny? Der er flere ting,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 13 mar 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.