Forside » Gæsteindlæg

Lad hele verden sidde bag på cyklen

Har du altid drømt om at eje din egen blog eller side på nettet, men ved ikke hvilke af dine mange eventyr i dagligdagen, du skal dele med vennerne? Hvad med at tage verden med dig rundt på cykel, i vores allesammens cyklende Danmark. Læs mere her, for gode idéer.

Et kamera med på cykelturen

Den danske cykeltrafik er vild. Vi er kendt som det mest cyklende folkefærd i verden – og vi kører stærkt. Turister bliver advaret, før de besøger en by som København. Kig dig for, hvor end du går! Som cyklist skal man også selv passe på, og en lang tur gennem byen kan byde på mange eventyr. Eventyr som næsten er værd at filme, hvilket er blevet en trend herhjemme.

Med et aktivitetskamera beregnet til cyklister kan du have dit helt eget lille overvågningskamera med dig rundt i bylivet. De fleste kameraer af den slags kan enten monteres på cykelhjelmen eller på cykelstyret.

Gå aldrig ned på udstyr

På nettet kan du efterhånden finde mange forskellige sportskameraer og kameraer til andre aktiviteter så som skateboarding, klatring og svømning. Og når du nu har investeret i så cool en gadget, må selvfølgelig ikke gå ned på udstyr.

Tænk nu hvis dit nye seje aktivitetskamera vendte den modsatte vej en dag, og fik dig med i billedet. Din nye hobby skal selvfølgelig matche den cykel du kører rundt på, for hvad sjov er der ellers i det hele.

Skal du have en rigtig fed cykel med dig rundt på tour, så skal du overveje at investere i en af de mange kvalitetscykler fra Pedalatleten. Her finder du et kæmpe udvalg af tilbehør og udstyr til din cykel. Man må aldrig gå ned på udstyr, specielt ikke når det gælder sin hobby. Så tjek det ud!

Husk på loven

Dine optagelser vil med sikkerhed give dig et mega underholdende og unikt indblik i menneskelig adfærd. Særligt den adfærd, som kommer til udtryk, når stressede mennesker har travlt, overhaler hinanden og skal nå på arbejde i en kæmpe fart.

Men husk nu på, at den video du sidder med på din computer, indeholder billeder af andre mennesker. Det er video, som de ikke er klar over eksisterer. Det meste af den slags materiale er dog stadig lovligt at besidde, og lægge på nettet. Men undersøg stadig reglerne for en sikkerhedsskyld, så du ikke kommer i karambolage med reglerne og den nye persondatalov. Du skal ikke lede længe på nettet for at finde netop de informationer om GDPR, som du skal bruge, til at opfylde din drøm.

Få dine eventyr online

Når du har samlet en god mængde filmmateriale over dine eventyr og byens spændende liv, så skal du have dem ud på det store net. Du bestemmer selv, om du blot vil dele dine videoer på de sociale medier, eller om du vil gå skridtet videre og oprette en blog.

En blog kan nemt og billigt oprettes på diverse blogforums på nettet. De fleste sites er faktisk gratis i dag, og kræver blot, at du har noget spændende og sjovt at fortælle og dele.

Ønsker du dog at tage dit bloggerliv til det helt øverste niveau, så skal du selvfølgelig oprette en hjemmeside på internettet. Skal du have oprettet en rigtig fed og professionel en af slagsen, så skal du måske have rådgivning udefra. Men kaster du dig selv ud i det, så findes der mange forskellige guides online, som kan hjælpe dig med at komme i gang.

Man siger tit, at man skal spørge Google, hvis man er i tvivl. Og ja, Google er din ven, men det er YouTube også. Du ville blive overrasket over den mængde af tutorials, der findes på YouTube. Her er der blandt andet videoer, der viser dig step by step, hvordan du opretter en blog, skaber en hjemmeside eller får dit aktivitetskamera til at virke.

Held og lykke med dine eventyr fortsat, og husk, at kun fantasien sætter grænsen.

Summary
Lad hele verden sidde bag på cyklen
Article Name
Lad hele verden sidde bag på cyklen
Description
Har du altid drømt om at eje din egen blog eller side på nettet, men ved ikke hvilke af dine mange eventyr i dagligdagen, du skal dele med vennerne? Hvad…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 27 aug 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.