Forside » Gæsteindlæg

Komplet sikring af din IT-virksomhed med GSM alarmer

Lige meget hvilken form for virksomhed du har, har du sikkert et stort behov for at beskytte den mod indbrud, brand og lignende. Når du har en virksomhed, hvor IT er kodeordet, og hvor det ville være en katastrofe, hvis der var nogen, der stjal jeres computere, vil du sikkert have endnu mere brug for at sikre din virksomhed på bedst mulig vis. Det gælder både, hvis du har en virksomhed i København, og hvis du har en virksomhed andre steder i landet.

Din virksomhed kan nemlig blive udsat for indbrud, lige meget hvor i landet den ligger. Hvis der er noget i den, der er spændende at stjæle, vil en tyv gøre det. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at sikre det, der er dit.

Det kan du for eksempel gøre med et godt alarmsystem. Der findes flere forskellige former for alarmer. Et af de bedste er GSM alarmer. De kan både opfange, hvis der er nogen, der ved at prøve at bryde ind – og hvis der er røg eller lignende, der kan være et tegn på brand.

 

Alarmer med lyd skræmmer tyvene væk

 

Du kan få en låsesmed til at sætte alarmen op. Du kan endda få en døgnvagt låsesmed til at gøre det, men det er nok billigere, at du får den sat op midt på dagen, frem for midt om natten. Selvom det selvfølgelig kan være rart for dig, at du har sikret din virksomhed bedst muligt. Så snart du har bestemt dig for, at det er det, der skal gøres.

Når du vælger en GSM alarm, bør du vælge en med lyd på. Det skal være en, der går i gang med at sige en høj og skinger lyd, hvis der er nogen, der prøver at bryde ind. I mange tilfælde er det nok til at skræmme tyvene væk, at de hører, at alarmen går i gang. I fire ud af fem tilfælde vil de så stikke af. Det gør din virksomhed og dit IT-udstyr langt mere sikkert.

Hvis der er nogen, der prøver at bryde ind, kan alarmen også sende en besked til dig. Du kan dermed kontakte et vagtselskab, politiet eller selv tage affære. Dermed kan du forhåbentlig få fanget tyvene på fersk gerning.

 

GSM alarm kan mere end at opdage tyve

 

En GSM alarm kan ikke bare bruges til at fange tyve. Den kan også indstilles, så den giver dig besked, hvis der er røgdannelse i din virksomhed. Det er altødelæggende, hvis din virksomhed brænder, og jeres IT-udstyr og alt jeres arbejde går op i røg. Derfor er det vigtigt for dig, at du sikrer, at det ikke kommer til at ske.

Derudover er det også muligt at indstille GSM alarmen på flere andre måder. Det kan for eksempel være ved, at I er flere, der har koden til alarmen, men at I har hver jeres kode. På den måde kan I finde ud af, hvem der kommer og går i virksomheden.

En GSM alarm er altså en rigtig god investering i din virksomhed. Det er med til at give dig en høj grad af tryghed og gøre, at du kan sove roligt om natten, når du ved, at din virksomhed er sikker.

Læs mere på hjemmesiden her.

Summary
Komplet sikring af din IT-virksomhed med GSM alarmer
Article Name
Komplet sikring af din IT-virksomhed med GSM alarmer
Description
Lige meget hvilken form for virksomhed du har, har du sikkert et stort behov for at beskytte den mod indbrud, brand og lignende. Når du har en virksomhed, hvor IT…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 mar 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.