Forside » Gæsteindlæg

Kom i form i 2017 med disse applikationer

Med det nye år liggende lige rundt om hjørnet, så er det meget normalt at sætte et nytårsforsæt, hvor man gerne vil begynde at spise sundere og træne mere. Dog er dette for mange noget svære end lige forventet, og derfor falder de fleste af igen allerede efter to uger inden i det nye år. Derfor er det vigtigt, at man får fast lagt de mål, man gerne vil opnå fra starten af og får den nødvendige hjælp, der kan holde en på rette kurs hele vejen igennem. Derfor har vi fundet tre gode applikationer, både til Android og IOS, der vil gøre den nye sunde livsstil nemmere at have med at gøre.

My Fitness Pal: Din ven til at styre kalorierne

Vi kender det alle sammen godt, at det kan være svært at holde styr på, hvor mange kalorier vi spiser igennem dagen. Dog er dette noget af det vigtigste at gøre, når det kommer til længere varende vægttab og forbedring af kroppen. Kaloriekontrol betyder, at man ikke kommer til at spise hverken for meget eller for lidt.

Det er her My Fitness Pal kommer ind i billedet. I denne applikation kan man notere de forskellige fødevarer, man kommer forbi i løbet af dagen. Fødevarerne er allerede blevet kodet ind med kalorie-, sukker-, fedt- og proteinindhold, så man kan få et komplet overblik over, hvad man får for lidt af og vise versa.

Dagligt bliver der givet statistik på, hvordan ens fremgang er i forhold til ens målsætning. Dette åbner op for den indbyggede konkurrencedel, der går ind og sammenligner ens fremgang med sine venner og kollegaer, hvis man selvfølgelige ønsker at dele det med dem.

Selvom om man nu er i stand til at holde styr på kalorierne, så skal man stadig tænke over det man putter ind i sin krop. Dette skyldes, at fødevare med høj kalorie-, fedt- og sukkerindhold har en dårlig påvirkning på kroppen. Det betyder at usunde snacks, der kunne gemme sig i minikøleskabet, skal skiftes ud med fødevarer, der ikke har tilsat sukker.

Sidechef: Inspiration til madlavningen

Den næste problemstilling, som mange også står over for, er den klassiske situation, hvor man mangler inspiration til madlavningen. Det kommer hurtigt, at man ikke kan finde på gode alternativer, til den ellers normale kombination af grøn salat og kød.

Her har vi fundet applikationen Sidechef, som åbner op for en ny verden af madlavning og sundhed. Man bliver guide igennem madlavningsprocessen, på en nem og simpel måde. Der bliver automatisk taget tid, så den følger det naturlige flow af madlavningen, så det ikke er nødvendigt at bladre frem og tilbage manuelt. Det er dog muligt, at gøre det med en enkelt stemmekommando.

Der er adgang til et hav af både sunde og knap så sunde opskrifter, der nok skal give en lysten til at begive sig ud i denne nye interessante verden af kokkering. Applikationen giver også den nødvendige mænge af ingredienser, så madspild bliver minimeret efter bedste evne.

Workout trainer:

Nu da der er kommet styr på både indtagelsen af kalorier, og hvordan man på bedste vis kan tilberede dem, handler det om at få gang i kroppen. Bevægelse af kroppen kan gøres på mange forskellige måder og intensitetsniveauer.

Workout trainer fungerer både til personer, der træner med og uden vægte. Man vælger det fokusområde, man ønsker at træne, uanset om det er mål få sixpack, tabe vægt eller tilføje mere muskelmasse. Applikationen hjælper med at finde forskellige workouts frem, som nemt kan ændres og tilpasses den enkelte person.

Er man ny i træningsverden, så tilbyder applikationen også mange videoer, der fremviser en detaljeret gennemgangen af de enkelte øvelser. Det er vigtigt at huske, at man skal træne netop som der anvises i videoerne, for at undgå skader.

Det er yderst vigtigt at holde kroppen i fysisk god from, da det fremmer bedre velvære og psykisk helbred. Så lige meget om man er advokat og har stillesiddende kontorarbejde, hårdt og krævende fysisk arbejde som håndværker eller brandmand -kroppens fysisk stadie bør komme i første række, da det har stor betydning for ens arbejdsmæssige præstation og generelle velvære.

Summary
Kom i form i 2017 med disse applikationer
Article Name
Kom i form i 2017 med disse applikationer
Description
Med det nye år liggende lige rundt om hjørnet, så er det meget normalt at sætte et nytårsforsæt, hvor man gerne vil begynde at spise sundere og træne mere. Dog…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 dec 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.