Forside » Sidens nyheder

Kan Microsofts Surface Pro 3 erstatte din tablet og PC?

Microsoft har netop lanceret deres nye Surface Pro 3, som mere end nogensinde lover, at kunne erstatte din tablet og bærbare PC ved at kombinere det bedste fra begge verdener i en lækker enhed med Windows 8.1. I denne artikel tager vi et kort kig på nyheden for at se, om det er noget, som du bør overveje at købe.

Microsoft lancerede sine første Surface-enheder i 2012, og Surface Pro 3 er selvfølgelig efterfølgeren til firmaets to tidligere professionelle modeller, som kører den fulde version af Windows 8.1. Enhedens tykkelse er nu nede på 9,1 mm, og vægten er ligeledes faldet til cirka 800 gram. Skærmformatet er også ændret til forholdet 3:2 med en opløsning på 2160×1440. Processormæssigt kan man vælge mellem Intel i3, i5 og i7, og modellerne varierer selvfølgelig også mellem 64-512 GB hukommelse og 4-8 GB RAM.

Den amerikanske nyhedsside The Verge har taget et lille kig på Surface Pro 3 i denne video:

Med denne slank sag er Microsoft altså tættere end nogensinde på et tilbyde et alternativ til en tablet og en bærbar computer, som kombinerer funktionaliteten fra begge. Derfor har de ligeledes forbedret sit touchcover med tastatur, kickstanden på bagsiden af enheden og den medfølgende pen. Det bliver i de kommende måneder og år spændende at se, om Microsoft mål rent faktisk vil lykkedes. Alt sammen kan du læse mere om på TheVerge, som også ligeledes har publiceret en fremragende artikel om alle detaljerne her.

Kan du forestille dig at droppe din iPad og bærbare PC for i stedet at anvende en touch-enhed med Windows 8.1, herunder Surface Pro 3? Smid gerne en kommentar under artiklen med din mening.

Summary
Kan Microsofts Surface Pro 3 erstatte din tablet og PC?
Article Name
Kan Microsofts Surface Pro 3 erstatte din tablet og PC?
Description
Microsoft har netop lanceret deres nye Surface Pro 3, som mere end nogensinde lover, at kunne erstatte din tablet og bærbare PC ved at kombinere det bedste fra begge verdener i…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 maj 2014 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.