Forside » Gæsteindlæg

IT-firma med storkontor – du kan undgå støjproblemer med et akustikloft

Storrumskontorer er meget almindelige i for eksempel it-branchen, og der sidder ofte medarbejdere sammen, som har meget forskellige funktioner og opgaver i virksomheden. Nogle sidder måske med opgaver, som kræver stor koncentration, og som de løser alene ved deres computer, mens andre har kundehenvendelser pr. telefon og eller personligt ved deres skrivebord eller ved en skranke.

Det betyder, at kontoret er fuld af mennesker med forskellige behov, og det kan have stor betydning for koncentration og produktivitet, at der ikke er unødigt støjende i det store kontor. Det er også sådan, at folk jo er forskellige, og mens nogle mennesker sagtens kan arbejde i støj og bare kan lukke det ude og fokusere på deres arbejde, så er det for andre helt umuligt at lave noget, hvis der er snak og andre lyde omkring dem.

Hvis dine medarbejdere har brug for mere ro, end de får, så er det en god idé at tænke i, om det er rummenes akustik, der skal forbedres. Der findes virksomheder, der er eksperter i akustik, og som kan hjælpe med støjdæmpningen på kontorerne, uanset om det er noget, der skal klares med lydisolering eller akustiklofter.

 

Eksperter i akustik kan hjælpe med at dæmpe støjen

Har du en virksomhed, hvor medarbejderne arbejder i storrumskontorer, og hvor der er utilfredshed med lydniveauet, så er der ingen grund til at udsætte løsningen, som faktisk ikke behøver være særlig indgribende eller vanskelig.

Meget støj i for eksempel it-virksomheder kan stoppes med et akustikloft. En af de virksomheder, der kan hjælpe dig med dette, er Accu-Dan, der har masser af viden om akustik, og som er eksperter i støjdæmpning, lydisolering og akustiklofter. De arbejder i hele området omkring Esbjerg, Horsens og Århus.

En ekspert i akustik kan hurtigt vurdere, hvad problemet i jeres storrumskontorer er, og komme med et bud på, hvordan det kan løses, så dine medarbejdere kan få den ro, de har brug for, for at være effektive og produktive i deres arbejdstid.

God akustik er med til at skabe godt arbejdsmiljø

Hvis nogle medarbejdere i et storrumskontor er plaget af støj fra teknikrum eller kolleger, så kan det hurtigt skabe en dårlig stemning på en arbejdsplads. Det er et meget almindeligt problem, og det er samtidig et problem, der kan løses ret hurtigt.

Få hjælp fra en dygtig og erfaren fagmand fra Accu-Dan, så du kan få skabt en god og behagelig akustik i jeres kontorer. Accu-Dan har akustikplader til både vægge og lofter. Der er rum, hvor det ikke er nødvendigt at dække hele loftet eller alle vægge, og derfor kan pladerne monteres i felter, så rummet får netop de plader, der er nødvendige for at forbedre akustikken i rummet væsentligt.

I nogle rum kan den akustiske udfordring løses med et lydabsorberende loft og absorberende vægelementer, som begrænser støj og rumklang. Det er også muligt at supplere med lydabsorberende skillevægge, der endda kan flyttes, når der er brug for det. Hos Accu-Dan oplever de kunder, som er overraskede over, hvor stor en forskel sådan et akustikloft kan gøre, og flere ville ønske, at de havde fået det gjort langt tidligere.

 

Summary
IT-firma med storkontor - du kan undgå støjproblemer med et akustikloft
Article Name
IT-firma med storkontor - du kan undgå støjproblemer med et akustikloft
Description
Storrumskontorer er meget almindelige i for eksempel it-branchen, og der sidder ofte medarbejdere sammen, som har meget forskellige funktioner og opgaver i virksomheden. Nogle sidder måske med opgaver, som kræver…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 29 jan 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.