Forside » Gæsteindlæg

IT er til for at hjælpe dig

Med IT kan man nå utroligt langt på kort tid. Brug nettet  til at finde en ny bolig, det bedste tilbud og meget mere

Skal du flytte til Odense så kan du finde din lejebolig på Boligportal.dk. Måske er I flere der kender hinanden, som flytter til byen. Hvad med at flytte ind i en kæmpe herskabslejlighed? Det er noget man sjældent får mulighed for som studerende, med mindre man kender nogen der kender nogen. Når I lejer jer ind i en herskabslejebolig med 3-4 værelser, så føles det ikke så trangt. Godt nok skal du dele køkken og bad med andre, men det er mere familiært, så det bliver sjovere at have stedet. Det bliver stedet hvor festerne holdes og der er ofte kun ganske kort ned i byen, så du har kort hjem når du har fået den sidste øl.

En af de helt store fordele er selvfølgelig at man er næsten 100% sikker på at der er trådløst internet, samt masser af cafeer i nærheden, som også har wifi. Sæt dig sammen med dine venner og find den bedste bolig i byen, så I sammen kan få det fedeste sted i byen. Det er også vigtigt at holde hinanden op på lejen, så det ikke kun er dig der står for den. Skriv derfor altid lejekontrakt med dine roommates, så du er sikker på at du ikke hænger på den. Til sidst skal der bare laves nogle enkle regler for hvornår der ikke må larmes på en hverdag og i eksamensperioden, samt rengøring og besøg af gæster.

Hav altid beskyttelse på din telefon. Der er en grund til at der findes så mange smartphone reparatører rundt omkring i landet. Telefoner bliver tabt og tabt og smadrer deres skærm for et godt ord. Det kan godt være at det er lidt usexet med et stort cover, men du kan få mange andre covers, som ser smarte og fancy ud hos Incover.dk og som passer til din telefon. Et cover er et helt uundværligt mobiltilbehør så du kan ligeså godt investere i et godt produkt fra starten af. Udover coveret kan du også få en skærmbeskytter, som sikrer at du ikke får ridset telefonen. Hvis du er helt vild med mobil tilbehør, så kan du endda designe dit eget cover. Der findes selvfølgelig også andet end covers i shoppen. Uanset hvilken telefon du har (med mindre det er den ældgamle Nokia 3310 eller tilsvarende) så kan du få alt fra batterier til høretelefoner og opladere, som er det mest købte. Det kan godt være lidt træls at der ikke bare findes én slags oplader, så man blot kunne bruge den samme til alle telefoner. Eller måske ville det være smart hvis man kunne downloade strøm, så man ikke skulle bruge oplader.

Hvis du er kommet i uoverensstemmelse med nogle af dine roommates over en lejekontrakt eller erstatningskrav på en smartphone der er gået i stykker efter en fest, så kan sidste løsning på det være at tage fat i en advokat. Uanset hvor i landet du er kan du finde en god advokat der har ekspertise indenfor lige præcis det område du har en konflikt på. Du kan helt sikkert få hjælp til at løse konflikten for en rimelig pris, så du ikke bliver ruineret. I tilfælde af personskadeerstatning eller erstatningskrav på telefonen er det som oftest forsikringen der tager sig af det, så det er blot hvis modparten nægter at lade sit forsikringsselskab tage sig af sagen at du bør inddrage en advokat.

Summary
IT er til for at hjælpe dig
Article Name
IT er til for at hjælpe dig
Description
Med IT kan man nå utroligt langt på kort tid. Brug nettet  til at finde en ny bolig, det bedste tilbud og meget mere Skal du flytte til Odense så…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 20 dec 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.