Forside » Gæsteindlæg

Iphonens historie

Den første iphone kom i 2007. Siden da er der kommet et væld af iphones, der kan mere og mere. I Danmark kunne den første iphone købes i 2008.

 

Iphones gennem tiden

Iphone 8 har blandt andet følgende specifikationer:

–          Skærmstørrelse: 4,7”

–          Vægt 148 g

–          Hukommelse: maks 256 GB

–          Skærmopløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi

–          12 megapixel kamera

 

Til sammenligning havde den første generation af iphones blandt andet følgende specifikationer:

–          Skærmstørrelse: 3,5”

–          Vægt: 135 g

–          Hukommelse: maks 32 GB

–          Skærmopløsning: 480 x 320 pixels ved 160 dpi

–          2 megapixel kamera

 

Som man kan se, er der sket en hel del med iphonen over årene. Skærmen er blevet større, hvilket er en generel tendens på mobiltelefoner. Samtidig er iphonen blevet lidt tungere. Der er betydelig mere hukommelse i den nye iphone, end der var i første generation. Du kan således have eksempelvis flere billeder liggende på din telefon nu, end du kunne i 2008. Skærmopløsningen er blevet meget bedre. Det betyder, at du har et flottere billede på din skærm i dag end for 9 år siden.

Kameraet er også blevet så meget bedre. Du kan således tage nogle meget bedre billeder med den nye iphone, end du kunne med den gamle fra 2008. Billederne bliver flottere, og de kan blive større, hvis du skal have dem i fysisk form. Derudover kan den nye iphone selvfølgelig også en hel masse flere ting, som den første iphone ikke kunne.

Teknologier udvikler sig, og det kan iphone-elskere nyde godt af. Hver gang, der kommer en ny iphone på markedet, kan den noget nyt og smart. En af de ting, der er kommet med den nye iphone, er en fingeraftrykssensor. Det betyder, at der ikke er andre end dig, der kan låse din telefon op. Noget andet, der er at finde i den nye iphone, er augmented reality. Her smelter den virtuelle verden sammen med den virkelige verden på din skærm.

 

Mobiltelefoner overtager teknologiverdenen

Efterhånden kan mobiltelefoner så meget og virker så godt, at de kan erstatte en computer. Den store skærm, indmad og billedkvalitet gør, at man let kan tjekke mails og andre ting på nettet og endda se film på dem uden de helt store problemer. Det gode kamera gør, at telefonen også sagtens kan erstatte et almindeligt kamera. Så længe man har en god telefon som f.eks. Iphone 8, er man således rimelig godt kørende.

Summary
Iphonens historie
Article Name
Iphonens historie
Description
Den første iphone kom i 2007. Siden da er der kommet et væld af iphones, der kan mere og mere. I Danmark kunne den første iphone købes i 2008.  …
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 okt 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.