Forside » Gæsteindlæg

Investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer – Sådan gør man

Annonce

Overvejer du at investere dine penge i kryptovaluta som f.eks. Bitcoin men er måske stadig en lille smule i tvivl om hvordan du rent faktisk kommer i gang med at køb Bitcoin og andre kryptovalutaer, så er du havnet på den rigtige side. For her vil vi lave en meget simpel guide til dig, så du ved præcist hvad du skal gøre for at komme i gang med at investere i kryptovaluta. Men lad os grave dybere i kryptovaluta for at finde ud af hvad det er og hvorfor mange investere i dem.

Hvad er kryptovaluta?
Kryptovaluta er en digital valuta som blev verdenskendt i 2008 hvor de første Bitcoins blev skabt. De kom i kølvandet på finanskrisen, hvor skaberen af Bitcoin ville skabe en valuta som var uafhængig af staterne og nationalbankerne og derfor ikke kunne kontrolleres af dem eller andre. Dette ville nemlig kunne modvirke en ny finanskrise i fremtiden, og man ville ikke på samme måde kunne påvirke kursen som man kan med vores traditionelle valutaer.

Hvorfor investere i kryptovaluta?
Kryptovaluta blev i 2017 verdenskendt da Bitcoin steg voldsomt og pludseligt gik helt almindelige folk fra at være gennemsnitlige i deres indkomst og formue til at være millionærer på nærmest ingen tid. Disse mennesker havde investere i bitcoin inden den var steget voldsomt. Mange af dem havde hverken investeret millioner eller hundrede tusinde kroner, men eftersom at én bitcoin i starten var under 1 dollar værd til at den blev over 19.000 dollars værd, så ville en meget lille investering kunne blive en kæmpe formue. I 2017 faldt bitcoin så med et brag og luften var røget af ballonen. Men i dag har markedet stabiliserede sig og bitcoins er steget med over 300% efter sit fald, hvilket har gjort den interessant for investorer igen. Bitcoin står f.eks. for 70% af alle Kryptovalutaer i verden hvilket alligevel viser hvor meget værdi de stadig har på markedet.

Summary
Investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer – Sådan gør man
Article Name
Investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer – Sådan gør man
Description
Annonce Overvejer du at investere dine penge i kryptovaluta som f.eks. Bitcoin men er måske stadig en lille smule i tvivl om hvordan du rent faktisk kommer i gang med…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 16 okt 2019 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »