Forside » Gæsteindlæg

Intelligent brug af internettet bringer dig langt

I denne blog sætter vi fokus på, hvordan man opdaterer sig på den teknologiske udvikling. Det gælder blandt andet inden for kryptovalutaer, sociale medier og intelligente business-systemer. Artiklen når selv sagt ikke til bunds, men kan måske give dig inspiration til at gå videre med din interesse for området.

For det er naturligvis essentielt, at man forstår, hvordan den teknologiske verden hænger sammen. Det kan lyde lidt voldsomt, fordi tingene konstant er i forandring, og man aldrig har tid til at se sig tilbage. Man er derfor tvunget til at hægte sig på vognen og allerhelst også tænke langsigtet. Det kan kræve, at man sætter sig godt ind i sagerne og måske endda tilknytter eksterne eksperter, som har en ekspertise på andre områder end en selv.

Kryptovaluta – et svært felt

Når det kommer til de såkaldte kryptovalutaer, er der mange ting at sætte sig ind i. Derfor findes der vel også ganske få, som 100 procent ved, hvornår hvilke træk er de rigtige, og hvornår der er en negativ risiko. Bitcoin er som bekendt som den mest kendte af disse valutaer, og den har været vældig eksponeret i de senere år.

Bitcoin mining handler om, hvordan man håndterer denne digitale møntfod, som er kendt overalt i verden. Mining er, som navnet indikerer, en slags virtuel minedrift, som kan være lidt svær at forholde sig til. Derfor kan man med fordel gå ind og læse mere om emnet for forstå, hvordan man bruger det aktivt.

SoMe

Har du styr på bitcoin og andre kryptovalutaer, er det måske tid til at styrke din indsats på de sociale medier. De sociale platforme er ekstremt brugbare i forbindelse med markedsføring og branding, men det er også bare vigtigt at have nogle platforme, hvor man hurtigt kan kommunikere både internt og eksternt.

Ingen har sagt, det skulle være nemt at håndtere sociale medier, og nye funktioner gør det konstant mere kompliceret at finde rundt. Omvendt er sociale medier også et væld af muligheder, som man selvfølgelig bør gå efter at udnytte aktivt. Fx er det nemmere end nogensinde at nå direkte ud til sin målgruppe med helt konkrete budskaber.

Er det mere på data-siden, man skal have optimeret, så findes der intelligente systemer, nærmere kendt som business intelligence, som er effektive værktøjer i den proces. Men disse programmer kan man lære at overskue store datamængder, man ikke ellers havde mulighed for med manuelt arbejde.

Summary
Intelligent brug af internettet bringer dig langt
Article Name
Intelligent brug af internettet bringer dig langt
Description
I denne blog sætter vi fokus på, hvordan man opdaterer sig på den teknologiske udvikling. Det gælder blandt andet inden for kryptovalutaer, sociale medier og intelligente business-systemer. Artiklen når selv…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 31 maj 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.