Forside » Sidens nyheder

Hvordan finder du den rigtige bærbare computer for dig?

I dagens Danmark hvor teknologien fylder så utroligt meget i både hverdagen og det professionelle liv, så kan man ikke undvære at have en bærbar computer. Hvis ikke man har decideret brug for en bærbar computer, så har man i hvert fald brug for en tablet, og/eller en god smartphone. Teknologien er uundværlig, og folk i fornægtelse lever i fortiden og har dermed ikke en chance for at følge med i hvad der sker ude i verdenen.

Der findes et hav af forskellige muligheder, hvilket gør det helt naturligt at de fleste står helt af når der skal vælges computer, telefon eller tablet. Det er derfor godt med en hjælpende hånd engang i mellem, og den vil vi i denne artikel give til dig der leder efter den rigtige bærbare computer – hvad end det er til studie, derhjemme eller på arbejdet.

 

Først skal du identificere dit behov

Det første skridt til at finde en computer er, at identificere et behov. Hvad har du reelt set brug for? Hvad laver du til dagligt, som gør at du skal bruge en bærbar computer? Hvis dit arbejde eller studie indebærer IT, kan det være en god idé at være lidt mere omhyggelig i jagten på at finde den helt rigtige. Arbejder du f.eks. med hjemmesider, så kan det være en god idé at have en maskine der kan trække lidt, eftersom man nok ikke kun sidder og surfer rundt på nettet efter de bedste webhoteller, men derimod også sidder i backend på hjemmesiderne, hvilket kan belaste computeren lidt.

Hvis du derimod blot sidder hjemme på sofaen i din lejebolig i Slagelse og surfer lidt Facebook og/eller Tv2 Nyheder, så kan det være at du blot skal have en tablet. Den både billigere og nemmere at benytte, så alt i alt et win/win hvis ikke behovet er større.

 

Det helt store spørgsmål: MacBook eller Windows?

Mange har allerede deres præferencer på plads før de skal ud og købe ny computer, men der findes også folk som ikke helt er sikker på om de skal tippe den ene eller den anden vej. Det er også svært, fordi en MacBook er æstetisk utroligt tiltalende men dyr, hvorimod en Windows computer som regel er overkommelig, men knap så lækker at benytte og/eller se på.

Det er altså en meget individuel sag, men man kan sige at de fleste studerende bruge MacBook fordi den er nem og hurtigt at få i gang når man blot skal have Microsoft Office kørende. På den anden side så skal man overveje en stærkere Windows computer hvis man f.eks. læser på et ingeniørstudie hvor man skal bruge meget tunge regneprogrammer, da en MacBook ikke er egnet til dette.

 

Summary
Hvordan finder du den rigtige bærbare computer for dig?
Article Name
Hvordan finder du den rigtige bærbare computer for dig?
Description
I dagens Danmark hvor teknologien fylder så utroligt meget i både hverdagen og det professionelle liv, så kan man ikke undvære at have en bærbar computer. Hvis ikke man har…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 sep 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.